Cinci idei fantastice pentru prima aniversare a micuțului tău

Petrecerile aniversare sunt minunate, însă durează numai câteva ore. Cum sărbătorești prima aniversare a micuțului tău într-un mod care va dăinui? Citeşte mai departe!

Primul an din viața bebelușului tău este plin de atâtea prime dăți: primul zâmbet, prima dată pe piciorușe, prima linguriță de mâncărică pentru bebeluși ... mai presus de toate, prima lui aniversare! Fără doar și poate că vei dori să organizezi o petrecere, însă petrecerile durează numai câteva ore. De ce să nu încerci câteva din următoarele idei pentru a marca acest punct cheie într-un mod care va dăinui?

  1. Plantează un copăcel. Întocmai ca un bebeluș, copăcelul va crește în fiecare an, prinzând rădăcini și întinzându-și ramurile către lume. Peste ani - și cu siguranță la fiecare aniversare - poți fotografia micuțul lângă copăcelul lui special. Nu numai că este un mod minunat de a înregistra progresele micuțului tău în viață, dar pe măsură ce crește, acest lucru îl va învăța despre legătura importantă pe care trebuie să o avem toți cu pământul și cu mediul înconjurător.

  2. Fă o păturică aniversară la un an Nu prea sunt lucruri mai drăguțe decât hăinuțele pentru bebeluș. Însă bebelușii cresc atât de repede și uneori pare că micuțul tău abia dacă a purtat un costumaș înainte să îi rămână mic. O păturică aniversară de un an este un mod adorabil de a salva o bucățică din salopeta de nou-născut de care nu te poți despărți sau din pijamalele roșii cu fața de dinozaur care îl făceau mereu pe bebelușul tău să râdă. Și nu uita de primele prosopele pentru baie, cu motive pentru bebeluși irezistibil de drăguțe. Adună toate obiectele la un loc, taie-le în pătrățele și transformă-le într-o păturică pe care o vei aprecia ani de-a rândul, și pe care probabil i-o vei da copilașului tău când va crește.

  3. Consemnează povestea preferată a bebelușului tău Alege pozele tale preferate din ultimele 12 luni pe care să le pui în albumul personal al bebelușului tău. Pune-le în album și scrie o poveste care să evidențieze momentele speciale și etapele cheie în dezvoltarea bebelușului tău în primul an de viață. Nu ai talent de scriitoare? Fă un slideshow cu aceste poze și adaugă cântecelele favorite ale micuțului tău pe coloana sonoră. Să citești povestea bebelușului tău sau să te uiți la slideshow împreună cu el este un pas perfect în rutina orei de culcare, care îi reamintește cât de special este și cât de mult îl iubești.

  4. Lasă o amprentă în timp Fă un mulaj al mânuței sau piciorușului bebelușului. Pune-l într-o ramă dublă, cu mulajul într-o parte și o fotografie a celui mic de la petrecerea de un an în cealaltă parte. Pe măsură ce crește, vă veți uita împreună la mulajul micuț și vă veți minuna de cât de mic era odată.

  5. Creează o capsulă a timpului Adună obiecte care rezumă primul an din viața bebelușului tău: o poză din casă, o bucățică din păturica lui preferată, jucăria adorată, o înregistrare cu cântecelul preferat și așa mai departe. Apoi sigilează-le într-o cutie pe care o va deschide la majorat. E ceva ce veți prețui amândoi tot restul vieții.

Consimțământ Cookie-uri