Cum serbăm aniversarea gemenilor

Pe măsură ce se apropie prima aniversare, mamele de gemeni își pun o întrebare care le macină: este o zi măreață, dar cum mă asigur că va fi și specială pentru fiecare dintre gemeni?

Există unele considerații speciale pe care mamele de gemeni trebuie săle ia în calcul atunci când se planifică prima aniversare cu mai mult de un oaspete de onoare.

Fii explicit în invitație

Da, toată lumea ar trebui să ştie de acum că nu eşti mama unui singur copil. Asigurăt-e că numele fiecărui oaspete de onoare este pe invitație. Aceasta va conține informații clare pentru invitați. Dorești ca invitașii să fie pregătiți pentru a ajunge la petrecere cu numărul corespunzător de cadouri.

Distracție cu teme

Sunt o mulțime de perechi celebre de gemeni și tripleți atât în viața reală cât și în afara ei. Inspiră-te de la acestea când alegi o temă.

Alimente fără stres

Tot ce ține de gemeni înseamnă o zi plină, iar prima aniversare nu face nici ea excepție. Pregătește alimente care se sevesc și se mănâncă cu ușurință. Nu este ziua potrivită pentru a coace un sufleu sau pentru a servi o masă cu patru feluri de mâncare!

Fă ca sarcina de gazdă ce-ți revine să fie cât mai ușoară și apelează la minuturi și bufeturi. Lasă-i pe invitați să se descurce singuri, pentru a avea ocazia să te bucuri și tu de petrecere.

Cere ajutor

Gândește-te la o rudă care să te ajute cu copiii în ziua aniversării. Prima petrecere poate fi plăcută, dar și stresantă în același timp pentru invitații de onoare - niște ajutoare în plus vor face ca micuții să se bucure de această zi la fel de mult ca și adulții.

Adună amintiri

Cu gemenii în apropiere, nu vei avea mâini și pentru aparatul foto. Nu uita să imortalizezi această zi în poze și filmulete. Gândește-te să angajezi unul sau mai mulți invitați în rolul de fotografi și să te ajute astfel să aduni amintiri pe tot parcursul zilei.

Prima aniversare a zilei de naştere este un eveniment special, iar primul an cu gemeni este adesea unul foarte ocupat. Sărbătorește în această zi ceea ce au devenit copiii tăi, și gândește-te la ceea ce va veni.

Consimțământ Cookie-uri