Petrecerea de dinainte de venirea pe lume a celui mic: Jocuri distractive

Pe lângă cadouri adorabile și tort, jocurile sunt o tradiție a acestor petreceri! Atunci când alegi jocuri antrenante și distractive pentru oaspeți, creezi un context amuzant și memorabil pentru această zi specială. Secretul jocurilor potrivite este să îți cunoști bine invitații. Alegerea unor jocuri pe gustul oaspeților îți garantează că toată lumea se va simți bine.

Jocurile clasice

Ai un grup de invitați mai conservatori? Scoate la înaintare jocurile pe care le știu și le iubesc de atâta timp. O petrecere cu tematică Prețul corect îi invită pe oaspeți să ghicească prețul câtorva obiecte esențiale pentru bebeluși. „Bingo cu cadouri” poate să țină grupul antrenat și amuzat în timpul deschiderii cadourilor. „Tu ce ai în geanta pentru bebeluș” le va oferi șansa mămicilor cu experiență să fie în centrul atenției – și să justifice toate lucrurile pe care le plimbă după ele zi de zi.

Atunci când jucați jocuri clasice, pregătește-te din timp cu recuzita (carduri de bingo, alte jocuri de societate, creioane ascuțite, etc.) pentru a te asigura că totul este bine organizat și bine pregătit. Asigură-te că ai mici premii la îndemână pentru câștigători.

Jocuri noi

Introdu o notă modernă prin folosirea tehnologiei. Colajele cu bebelușii vedetelor pot fi foarte amuzante (și nu trebuie să implice foarfeca și hârtia!). Site-urile cu baze de imagini nenumărate îți permit să introduci numele vedetei și să primești o randare a bebelușului fictiv al cuplului pe care îl cauți.

Deschide calculatorul şi împărțiți-vă pe echipe. Cine ghicește cele mai multe cupluri? Alte jocuri care se pot accesa pe calculator: „Numește bebelușul vedetă” (pune în slideshow poze ale vedetelor de când erau mici și vedeți cine poate să ghicească micile vedete mai repede). Puteți chiar să extindeți acest joc la familii fictive. Pune pe ecran întrebări legate de cele mai faimoase familii din filme și seriale.

Jocuri pentru ambii părinți

Dacă la petrecere vin atât mămici cât și tătici, aveți la dispoziție o întreagă gamă de noi jocuri. Unul dintre ele ar putea fi „Zise el/ Zise ea”. Înainte de petrecere, notează câte zece citate de-ale mămicii și zece de-ale tăticului. După ce ajung oaspeții, pune-i să ghicească cine ce a zis. Un joc de „trivia pentru părinți” ar putea fi la fel de amuzant: Cât de bine îi cunosc oaspeții pe viitorii părinți? Care dintre ei vorbește fluent două limbi? Cui îi place Elvis? Cine a fost pe un munte?

Pune la dispoziție destule premii, dar nu îți goli conturile pentru a le cumpăra. Jucătorilor le place să primească un premiu, dar nu se așteaptă la nimic scump. Premiile amuzante – și utile -sunt de cele mai multe ori cele mai apreciate. Cu cât ai mai multe la dispoziție, cu atât va fi mai amuzantă împărțirea. Evită premiile în glumă – nu știi niciodată cine ar putea fi deranjat de o aluzie deplasată. De asemenea, evită premiile voluminoase – nimeni nu vrea să îndese o gorilă de pluș în mașină pe drumul de întoarcere.

Consimțământ Cookie-uri