Camera pentru bebeluși: Obiecte esențiale

1. Un pătuț convertibil

Bebelușul tău va petrece ore întregi gângurind, râzând, jucându-se și dormind în acest pătuț, așa că siguranța trebuie să fie pe primul loc. Dacă achiziționezi doar un singur obiect nou pentru camera bebelușului, acesta să fie pătuțul. Fă o investiție de viitor alegând un pătuț convertibil, de la stadiul de bebeluș la cel de copilaș.

2. Masa de schimbat

Mica ta minune va umple scutecele într-un ritm alert. O masă specială te ajută să schimbi scutecele cât ai clipi. Alege una care să fie la o înălțime confortabilă pentru tine.

3. Un coș pentru scutece sau un sistem de aruncare a scutecelor

Acestea pot fi pe cât de simple sau de sofisticate vrei. Optează pentru o operațiune care nu necesită folosirea mâinilor.

4. Scaun balansoar sau fotoliu confortabil

Aici îl vei ține în brațe, hrăni și alinta pe cel mic, ceea ce îl face cel mai important scaun din casă. Merită o testare temeinică, așa că așează-te, leagănă-te și întinde-ți bine picioare în el înainte de a-l cumpăra.

5. Șifonier

Un loc numai bun pentru a depozita hăinuțele micuțului, prosoapele, păturile și scutecele de rezervă, șifonierul poate fi și o modalitate grozavă de a oferi camerei o pată de culoare și personalitate. Cumpără un șifonier nefinisat și personalizează-l, restaurează o piesă de mobilier prețioasă din familie sau alege ceva nou-nouț și cu linii moderne.

6. Coș de rufe

Vei avea nevoie de un loc în care să depozitezi munții de hăinuțe murdare care rămân după cel mic. Aproape orice recipient poate servi drept coș de rufe, fie că este un sac de pânză, o cutie de răchită sau un coș colorat de plastic.

7. Draperii, jaluzele sau storuri

Pe timpul zilei, bebelușul va adormi mai ușor într-o cameră întunecată. O simplă rolă de storuri poate să ofere umbra de care are nevoie, fără prea mare investiție. Sau te poți răsfăța cu un set de draperii.

8. Monitor pentru bebeluși

Pentru liniștea ta, vei vrea să ai un astfel de aparat pentru a fi cu ochii sau cu urechile la micuț atunci când nu ești în cameră. De cele mai multe ori este suficient unul la mâna a doua, iar dacă vrei, poți să investești în cele mai noi tehnologii de transmitere a datelor între cameră și telefon.

9. Difuzoare

Difuzoarele pentru telefon sau pentru un mp3-player îți vor da libertatea de a pune muzică clasică, cântecele de leagăn, povești pentru copii, sau pur și simplu zgomot de fond, pentru a-l calma, distra sau stimula pe micuțul tău.

10. Lampă reglabilă

O lampă reglabilă îți permite să controlezi intensitatea luminii. Ține-o foarte joasă în timpul vizitelor nocturne și dă-o la intensitate maximă când îi tai unghiuțele într-o zi cu nori.

Trucuri pentru mămici istețe

• Cu toate că teoretic este camera micuțului, tu și celelalte persoane care au grijă de el veți petrece destul de mult timp în ea. Ține cont de acest lucru atunci când alegi mobilierul și decorațiunile. • Pentru a te asigura că o să îți încapă mobilierul, înainte de a merge la cumpărături măsoară camera pentru a fi sigură că obiectele intră pe ușă și au loc în cameră. • Evită să încarci camera cu prea multe obiecte! Tu vei avea nevoie de spațiu să te desfășori, iar micuțul va avea nevoie de tot spațiul disponibil de pe podea pentru a merge de-a bușilea și a se juca.

Consimțământ Cookie-uri