Petrecerea de dinainte de venirea pe lume a celui mic: Locații distractive

Poate că te întrebi ce locație ai putea să alegi pentru a te asigura că este atât distractivă, cât și practică pentru petrecerea ta. Alegerea locației potrivite este un pas important, din moment ce este o decizie care trebuie luată din timp. Odată ce te-ai decis la o locație, este greu să o mai schimbi.

Poți să optezi pentru ceva mai tradițional – restaurantele sau petrecerile acasă sunt alegerile cele mai populare. Dar dacă ești în căutarea a ceva original și creativ, există multe alte locuri care îți pot oferi un spațiu plăcut pentru petrecere.

1. Grădinile botanice

Dacă orașul tău are o astfel de grădină, ar putea fi un cadru frumos și parfumat pentru petrecere. De multe ori grădinile botanice au spații pentru evenimente – o seră sau o cabană, de exemplu – care sunt potrivite pentru acest gen de petreceri.

Este o variantă grozavă, mai ales în lunile calde. Și poți să lași decorațiunile în seama Mamei Natură! Dacă te gândești la o astfel de locație, sună din timp. Acestea sunt foarte căutate pentru nunți și alte petreceri, așa că o să vrei să te programezi din timp!

Citește cu atenție contractul pentru a te asigura că înțelegi toate costurile, condițiile și ceea ce oferă locația dacă nu este vreme bună.

2. Galerii de artă

Arta poate face din orice eveniment o ocazie specială. Galeriile sunt de cele mai multe ori echipate pentru a găzdui petreceri, iar o petrecere pentru venirea pe lume a micuțului într-o locație plină de obiecte de artă ar putea să ofere o atmosferă elegantă și originală.

De exemplu, te poți gândi la o galerie care expune artiști și fotografi locali, sau una care este pe gustul sau pe măsura intereselor mămicii. Dacă alegi o galerie, nu uita să întrebi dacă pot să asigure spaţiu suficient pentru a sta pe scaune, deoarece vernisajele sunt de cele mai multe ori evenimente la care se stă în picioare.

3. Ateliere de creație

Dacă l-ai dus vreodată pe cel mic la un atelier de lucru manual, ai văzut deja cum arată această variantă de locație. Combină alegerea locației cu activitățile pe care le plănuiești și organizează petrecerea la un atelier de creație.

Multe astfel de ateliere își închiriază spațiul pentru petreceri private, mai ales pe timpul serii. Invitații își pot face propriile obiecte sau cadouri pentru bebeluș, sau ambele.

4. Bibliotecă

Poți să iei în considerare ca locație de petrecere sala de întâlniri a unei biblioteci sau a altor instituții publice. Aceste spații sunt de multe ori foarte valoroase și pot să se erijeze în fundal pentru ideile tale de decorațiuni. Asigură-te că întrebi care sunt regulile privind aducerea mâncării în incintă și cele pentru (mai ales dacă este o bibliotecă) muzică.

Indiferent ce locație alegi, ține minte că este o petrecere în onoarea micuțului, așa că atunci când te gândești la opțiuni, întreabă despre locuri de stat jos, băi, accesibilitate și locuri de parcare.

Alegerea locației nu este doar o corvoadă de pe lista cu lucruri de făcut – alegerea locului potrivit poate fi parte din distracție! Gândește liber, ia în considerare câteva opțiuni mai puțin obișnuite, și alege un loc care oferă servicii personalizate pentru ziua cea mare.

Consimțământ Cookie-uri