Pampers Super Week este aici!

Comandă orice pachet de scutece sau scutece-chiloțel Pampers și poți câștiga unul din cele 5 mari premii: 1 an de scutece-chiloțel Pampers Pants, ediția specială cu supereroii DC!

Conectează-te în contul tău sau creează-ți cont gratuit pe eMAG.ro, achiziționează de pe www.eMAG.ro, m.emag.ro sau din aplicația eMAG orice pachet de scutece sau scutece-chiloțel Pampers, indiferent de mărime, în perioada campaniei (05.04 - 12.04.2021) și ai șansa să câștigi scutece Pampers Pants cu supereroii DC pentru un an întreg, doar pentru bebelușul tău.

Campania se desfășoară în perioada 05/04/2021, ora 00:00 - 12/04/2021, ora 23:59, pe teritoriul României și în spațiul virtual corespunzător site-ului eMAG.

PREMII ȘI CÂȘTIGĂTORI

Premiile campaniei se vor acorda prin intermediul unei singure trageri la sorți, la finalul Campaniei. Cei 5 câștigători vor primi scutece-chiloțel Pampers Pants cu supereroii DC pentru bebeluș, pentru un an întreg. Dacă ai întrebări sau dorești mai multe detalii, ne poți scrie pe: www.pampers.ro/contacteaza-ne.

Poți accesa regulamentul concursului aici.

Consimțământ Cookie-uri