Scrie o pagină în Bebecedar și câștigă premii cu Pampers și Carrefour

Într-o lume plină de experţi în parenting, e timpul să-l asculţi pe cel mai priceput dintre toţi: copilul tău. Pentru că el știe cel mai bine când să-l hrănești, cum să-l adormi, cât durează băiţa sau când e momentul să folosească toaleta.

PASUL POTRIVIT, MOMENTUL POTRIVIT, RITMUL POTRIVIT

Nu există reţete, doar obiceiuri care i se potrivesc copilului tău și numai lui. Așa cum noul Pampers Pants se adaptează formei corpului bebelușului prin fixarea confortabilă 360° care nu lasă spaţii neprotejate. Potrivit și când se joacă, și când doarme.

PAȘII CONCURSULUI

Scrie și tu alături de Pampers și Carrefour o nouă pagină în Bebecedar și hai să completăm manualul părinţilor care învaţă cum să-i crească pe cei mici chiar de la cei mici. Uite ce trebuie să faci:

  1. Între 26 octombrie 2020 – 24 ianuarie 2021, înscrie pe pampers.carrefour.ro o fotografie cu bebelușul tău purtând Pampers Pants și făcând ceva în felul lui, chiar dacă nu e „ca la carte”. Lasă și o descriere simpatică.

  2. Share-uiește și adună voturi de la cei dragi și de la prieteni. Cele mai votate 3 postări ale săptămânii vor primi unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 100 de lei care poate fi folosit pentru achiziționarea de produse TEX, exclusiv de pe site-ul www.carrefour.ro

  3. Lunar, poţi câștiga, prin tragere la sorţi, una dintre cele 3 ședinţe foto profesionale unde bebelușul tău va fi vedetă. Mult succes și urmărește pagina „Câștigători”.

ÎNSCRIE-TE ACUM Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Consimțământ Cookie-uri