Tatitlon

Prima competiție care celebrează mișcarea și dezvoltarea activă a bebelușilor. Și cum tăticii sunt sponsorii neoficiali ai mișcării, îi încurajăm în orice activitate pe care o practică împreună cu micuții lor cu o super ofertă Pampers Pants în Kaufland.

ProfitĂ de oferta Pampers Pants la Kaufland

La achiziționarea oricărui pachet Pampers Premium Care sau Pampers Active Baby, mărimea 3, 4 sau 5, primești un extra pachet Pampers Pants mărimea 3, 4 sau 5*.

Astfel, bebelușul tău va avea parte de protecție de până la 12 ore împotriva umezelii, cu scutecele-chiloțel ușor de schimbat.

Mecanismul promoției:

BULINA  01OnlinePampersPANTSCampanie TATITLON300 x 300 px
BULINA  02OnlinePampersPANTSCampanie TATITLON300 x 300 px
BULINA  03OnlinePampersPANTSCampanie TATITLON300 x 300 px

Pachetul extra de Pampers Pants este disponibil la raft sau pe display-ul Pampers Pants în limita stocului disponibil. Promoția se aplică la casa de marcat doar dacă cele două produse sunt împreună în momentul achiziționării, pe același bon. Scanează-le și pachetul de Pants va fi scăzut de pe bon.

Perioada de desfășurare

Promoția este valabilă în perioada 1 octombrie 2018 – 31 martie 2020.

Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați la: www.pampers.ro/contacteaza-ne.

Pampers Pants este sponsorul oficial al micuţilor activi de pretutindeni. Scutecele chiloţel Pampers Pants combină protecţia Pampers cu libertatea de mișcare, oferindu-le bebelușilor mult mai mult confort în explorarea lor de zi cu zi.

pampers
Consimțământ Cookie-uri