tactile-activity-map

Salteluța de activități tactilă

 • Locaţie

  Interior

 • Promovează

  Distracție & Jocuri

 • Ce ai nevoie

  Bucăţi de material textil din mătase, satin, material flauşat, catifea

Cum se joacă
Coase împreună mai multe materiale de diferite texturi – mătase, satin, material pluşat şi catifea. Nu uita să foloseşti materiale de culori contrastante şi motive vii, în aşa fel încât micuţului tău să îi facă mare plăcere să se uite şi sa atingă noua sa salteluţă pentru joacă.

Aşează salteluţa pe podea, într-un loc călduros, ferit de curent, sau în camera de joacă, şi lasă-ţi micuţul sa exploreze diferitele texturi. Vorbeşte-i despre ceea ce atinge, folosind cuvinte precum „neted”, „moale”, „mătăsos”, „catifelat”, „blănos” sau ”aspru”, pentru a descrie fiecare caracteristică unică a materialului textil din punct de vedere tactil.

Sugestii și sfaturi
Această salteluţă este un proiect minunat pentru cineva căruia îi place să coasă, mai ales pentru prietenii sau rudele care vor să facă ceva special pentru cel mic. Este şi un cadou ideal.

Învățare & dezvoltare
O salteluţă din materiale de diferite texturi îl ajută pe bebeluşul tău să înveţe mai multe despre senzaţii, ce înseamnă şi cum se simte o textură aspră sau moale, dură sau netedă, şi nuanţele dintre aceste extreme.

Scutece

Pampers Active Baby

1 Pampers = 1 noapte fără umezeală.

Copiii și imaginația în joc

 • Locaţie

  Interior, Exterior

 • Promovează

  Dezvoltare cognitivă

 • Ce ai nevoie

  O cutie de carton, câteva hăinuțe vechi