Sfaturi pentru a curăța mâinile bebelușilor

Cinci pași pentru a curăța

Următorii 5 pași simpli sunt recomandați de Experții Igienei ai Alianței pentru Sănătatea Pielii** pentru a menține mâinile micuților perfect curate.

1. În primul rând, curățați câte o mână pe rând. Ținând încheietura ușor, dar ferm, luați un șervețel umed cu un pH echilibrat, special pentru bebeluși, și curățați dosul palmei, îndepărtând orice murdărie sau mâncare de pe mână.

2. Întoarceți mâna și, folosind aceeași mișcare, ștergeți orice murdărie din palmă.

3. Acum, luând pe rând fiecare deget, ștergeți pe fiecare parte și între degete folosind o ușoară mișcare de răsucire, asigurându-vă că nimic nu rămâne între degete.

4. Verificați și îndepărtați murdăria care ar putea fi sub unghii.

5. Repetați cu un șervețel umed curat pe cealaltă mână.

*Sondajul Alianței pentru Sănătatea Pielii pentru copii, cu 250 de părinți, iunie 2020. **Eroii Igienei ai Alianței pentru Sănătatea Pielii sunt o echipă independentă de experți profesioniști specializați în toate elementele de îngrijire pediatrică a pielii. Acestea sunt conduse de medicul dermatolog Mary Sommerlad și includ asistentul medical în dermatologie pediatrică Susan Tinker, moașa comunitară Carolyn Clark și avocatul părintelui și bebelușului Kathy Rogerson.

Consimțământ Cookie-uri