Ce ingrediente nu se regăsesc în scutecele și șervețelele umede Pampers?

Ce ingrediente nu se regăsesc în scutecele și șervețelele umede Pampers?

Nu este nimic mai important pentru Pampers decât dezvoltarea fericită și sănătoasă a bebelușului. De aceea ne-am asumat Promisiunea Pampers pentru Siguranța în privința elementelor pe care le includem și în privința celor pe care nu le folosim în scutecele, scutecele-chiloțel și șervețelele Pampers. Toate produsele Pampers sunt fabricate din materiale testate riguros și evaluate pentru a le dovedi folosirea lor în siguranță. Materialele pe care le folosim sunt întâlnite frecvent în produsele pentru bebeluși și folosite în siguranță de 25 de milioane de copii din întreaga lume, în fiecare zi.

SPROMISIUNEA PENTRU SIGURANȚĂ

Promisiunea Pampers pentru Siguranță

  • Check Dezvoltarea fericită și sănătoasă a bebelușului este principala noastră prioritate.
  • Check Toate produsele și materialele Pampers sunt testate dermatologic și evaluate riguros pentru a fi sigure și performante, înainte de a intra în contact cu pielea bebelușului.

Procesul nostru de siguranță: Ne asigurăm că produsele Pampers sunt delicate cu pielea bebelușului și pot fi folosite în siguranță

La începutul procesului de dezvoltare a unui nou scutec, selectăm ingrediente ce pot fi utilizate în siguranță în produsele pentru copii. Pampers evaluează cu atenție toate ingredientele, materialele, procesele și produsele finale în fiecare etapă a dezvoltării, pentru a fi sigure și blânde cu pielea bebelușului. Urmăm cele mai înalte și mai stricte standarde globale privind siguranța, stabilite de organizațiile de renume din întreaga lume.

Jennifer Counts, Ph.D.

Pentru a veni în întâmpinarea părinților care ne întreabă frecvent ce materiale nu se regăsesc în produsele noastre, am creat o listă a materialelor pe care nu le folosim* în scutecele și șervețelele umede Pampers.

Jennifer Counts, Ph.D.
Om de știință Pampers și mama

Ce nu adăugăm în produsele Pampers

Pentru a veni în întâmpinarea părinților care ne întreabă frecvent ce materiale nu se regăsesc în produsele noastre, am creat o listă a materialelor pe care nu le folosim* în scutecele și șervețelele umede Pampers.

Dacă aveți întrebări cu privire la produsele Pampers, vizitați pagina noastră de Întrebări Frecvente sau sunați-ne.

- Bisfenol A (BPA)

- Dioxins

- Coloranți dispersați

- Clor elementar

Pampers nu adaugă clor în scutece și folosește un proces fără clor, pentru a purifica fibrele din scutece.

- Etanol/Alcool

Scutecele, scutecele-chiloțel și servețelele umede Pampers nu conțin alcool, așadar nu folosim etanol și izopropil. Aceste tipuri de alcool pot usca pielea sensibilă a bebelușului.

- Latex din cauciuc natural

- Metale grele cum ar fi plumb și mercur

- Organotine

- Hidrocarburi aromatice policiclice (HAP)

- Pesticide

- Parabeni (consultați conservanții de mai jos)

- Fenol

- Clorura de polivinil (PVC)

- Conservanți specifici

Pampers nu folosește conservanți în scutece. Selectăm cu grijă conservanți pentru șervețelele umede, pentru a le menține proaspete și curate. Nu folosim MIT sau CMIT; formaldehidă sau eliberatoare de formaldehidă; parabeni; compuși cuaternari de amoniu (QAC); și triclocarban sau triclosan.

- 26 de alergeni enumerați în Regulamentul European privind Produsele Cosmetice în scutece și scutece-chiloțel

Scutecele și scutecele-chiloțel Pampers Premium, active-fit, baby-dry nu conțin niciunul dintre cele 26 de ingrediente de parfumare - enumerate în Regulamentul European privind Produsele Cosmetice - care sunt considerate susceptibile de a provoca reacții sau alergii persoanelor sensibile. Majoritatea utilizatorilor de produse cosmetice nu va avea niciun efect nedorit asociat cu prezența acestor substanțe. Aceste 26 de ingrediente de parfumare sunt: amyl cinnamal, alcool benzilic, alcool cinnamil, citral, eugenol, hidroxicitronelal, isoeugenol, alcool amilcinnamil, salicilat de benzil, cinnamal, coumarin, geraniol, hidroxizohexil 3-ciclohexencarboxaldehidă, alcool anason, cinnamat benzil, farnesol metilpropionă, linalool, benzoil benzoat, citronelol, hexil cinnamal, limonen, metil 2-octinat, alfa-izometil ionon, evernia prunastri, evernia furfuracea.

*Unele dintre aceste substanțe sunt prezente în mediul de zi cu zi și, prin urmare, pot fi prezente în cantități mici într-o gamă largă de produse de uz casnic, de la scutece, la apă potabilă.