at pampers safety begins with inception

La Pampers, siguranța se asigură din prima clipă

Puține lucruri sunt mai importante decât siguranța când vine vorba de un produs pe care părintele trebuie să-l aleagă pentru micuțul său. Pampers pune pe primul loc sănătatea și siguranța bebelușilor și a familiilor. De aceea, lucrăm neîncetat pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sigure și eficiente.

Cum șervețelele umede pentru bebeluși au devenit foarte populare în casele din ziua de azi, P&G a demonstrat cu precizie siguranța superioară pe care o oferă șervețelele umede Pampers.

Siguranța începe cu fabricarea produsului
Pampers crede că siguranța începe cu fabricarea produsului, așa că ne asigurăm îndeaproape că șervețelele umede sunt create cu o formulă specială pentru a fi blânde, delicate și să nu provoace iritațiil Ingredientele folosite în șervețelele umede Pampers se regăsesc adesea și în alte produse pentru îngrijirea pielii și au un istoric de folosire în siguranță pe multiple tipuri de piele.

Mai mult, micro-fibrele polimerice ce se formează dintr-un material neprelucrat, delicat cu pielea, sunt considerate sigure, fără probleme inerente de toxicitate.

Procesul riguros de testare de la Pampers
Promisiunea noastră este că toate produsele și materialele Pampers trec prin testări riguroase ale siguranței și performanței, înainte de a intra în contact cu pielea unui bebeluș. Urmăm principiile recunoscute de evaluare a riscului (identificarea hazardului, evaluarea expunerii, evaluarea răspunsului la dozaj și caracterizarea riscului), stabilite de Academia Națională de Științe și Organizația Mondială de Sănătate în testarea siguranței ingredientelor.

Proprietățile ingredientelor sunt evaluate integral, împreună cu informațiile disponibile despre siguranța și compatibilitatea cu pielea ale ingredientelor, pentru a elimina anumite elemente chimice care au potențialul de a crește sensibilitatea pielii sau de a provoca iritații la folosire. Odată realizate aceste evaluări, Pampers organizează testări clinice pe adulți și copii pentru a demonstra și mai mult siguranța șervețelelor umede.