Promisiunea Pampers: Siguranță pentru bebelușul tău

Promisiunea Pampers: Siguranță pentru bebelușul tău

Promisiunea noastră

De peste 50 de ani, părinții au încredere în Pampers pentru îngrijirea copiilor. Depunem eforturi constante pentru a vă câștiga încrederea în fiecare zi, prin produse sigure și de cea mai bună calitate, dedicate protejării și îngrijirii bebelușilor.

Folosim ingrediente sigure, delicate pentru scutece

Scutecele, scutecele-chiloțel și servețelele umede Pampers sunt testate dermatologic. Acestea sunt fabricate din componente care sunt atent evaluate și dovedite a fi sigure. Colaborăm cu pediatri renumiți și specialiști în dermatologie pediatrică pentru a confirma că materialele pe care le folosim în produsele noastre sunt sigure pentru copii. Materialele pe care le folosim se regăsesc în majoritatea scutecelor, scutecelor-chiloțel și șervețelelor pentru bebeluși și sunt folosite în siguranță, în fiecare zi, de 25 de milioane de copii din întreaga lume. Pentru a afla mai multe despre aceste ingrediente, citește articolele despre componentele din scutecele, scutecele-chiloțel și șervețelele umede Pampers.
În calitate de oameni de știință și de părinți, începem cu o doză sănătoasă de scepticism față de siguranța unui ingredient. Eliminăm toate ingredientele care ar putea fi considerate nesigure într-un produs pentru bebeluși sau copii. Dacă nu suntem convinși de siguranța unui ingredient, nu îl folosim.

Definim utilizarea sigură a produselor

Urmăm cele mai înalte și mai stricte standarde globale de siguranță stabilite de organizațiile renumite din întreaga lume. Definim siguranța pentru fiecare ingredient pe care îl folosim cu același proces științific utilizat de agențiile de reglementare din întreaga lume, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății, Uniunea Europeană, Agenția de Protecție a Mediului și Administrația Alimentelor și Medicamentelor.

Peste 700 de oameni de știință și profesioniști lucrează cu experți medicali, cum ar fi pediatri și specialiști în dermatologie pediatrică, pentru a ne asigura că produsele noastre pentru bebeluși îndeplinesc toate reglementările de siguranță din întreaga lume.

Monitorizăm îndeaproape siguranța și calitatea

Când vine vorba de bebeluși, siguranța este prioritatea noastră numărul unu. Chiar și după finalizarea dezvoltării produsului, continuăm să monitorizăm siguranța și calitatea produselor noastre. Aplicăm sisteme de calitate riguroase pe tot parcursul procesului de fabricație, efectuăm verificări de calitate a produselor în magazine și ascultăm cu atenție părerile și întrebările părinților care ne cumpără produsele. Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi.