Testarea siguranței; Scutece, scutece-chiloțel și șervețele umede Pampers

Testarea siguranței; Scutece, scutece-chiloțel și șervețele umede Pampers

Scutecele, scutecele-chiloțel și servețelele umede Pampers sunt fabricate din ingrediente testate cu rigurozitate și dovedite a fi sigure. Ingredientele pe care le folosim se regăsesc în majoritatea scutecelor și sunt folosite în siguranță, de 25 de milioane de copii din întreaga lume, în fiecare zi.

Atunci când facem schimbări în produsele Pampers, folosim numai ingrediente deja testate în scutecele și șervețelele noastre, care au fost bine evaluate și dovedite a fi sigure.

În testele pe care le desfășurăm, verificăm și compatibilitatea și sensibilitatea pielii pentru șervețelele umede Pampers. Acest lucru ne ajută să confirmăm modul în care pielea răspunde la loțiunea din șervețelele noastre și la produsul final.

Acest test este efectuat pe adulții cu piele sensibilă și reactivă la produse variate, precum detergenți, parfumuri, produse de curățare personală, antiperspirante sau deodorante, creme de piele și loțiuni.

Aplicăm pe piele un plasture ce conține loțiunea folosită în șervețele umede Pampers sau chiar șervețelul și un plasture de apă distilată sau soluție salină normală și apoi comparăm reacția cutanată dintre cele două. Acest test este desfășurat de multe companii de produse de consum, de zeci de ani. În toate studiile de testare cu plasturi, Pampers Baby Wipes s-au dovedit a fi la fel de blânde cu pielea precum apa, fără a provoca iritații.

Deși testele clinice sunt făcute pe adulți, este monitorizat atent și felul în care pielea bebelușilor răspunde la șervețelele noastre umede. În ultimul deceniu, au fost publicate studiile și analizele care reflectă siguranța, eficiența și blândețea șervețelelor umede Pampers, chiar și cu pielea sensibilă a nou născuților. Cercetările noastre, desfășurate în colaborare cu dermatologi, arată că șervețelele noastre sunt mai blânde cu pielea decât apa și prosopul.

Într-un studiu publicat în 2001 în Jurnalul Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, șervețelele au obținut scoruri mici pe o scară de la 0 (deloc sever), la 3 (sever). Șervețelele noastre au obținut punctajul 0,831, în timp ce apa și soluțiile de curățare au obținut punctajul 1,019.

Ultimul pas din testarea siguranței este reprezentat de monitorizarea, înregistrarea și urmărirea comentariilor venite de la părinții care folosesc produsele noastre.

Pentru că ne dorim să aflăm părerile cât mai multor părinți care folosesc produsele noastre, am pregătit specialiști în relația cu consumatorii care răspund la apelurile și e-mailurile primite. Apreciem părerile consumatorilor, deoarece ne ajută să fim conștienți de toate preocupările părinților, să păstrăm satisfacția consumatorilor și să menținem cele mai înalte standarde de calitate a produselor.

Experții noștri în calitatea și de dezvoltarea produselor colaborează îndeaproape cu echipele care mențin relația cu consumatorii, astfel încât să existe un flux permanent de feedback privind consumatorii, controlul calității și îmbunătățirea produselor.

Te rugăm să ne contactezi oricând ai o întrebare sau o părere pe care vrei să ne-o împărtășești. Îți mulțumim!