De ce șervețelele umede Pampers depășesc așteptările

Șervețelele umede au progresat enorm față de șervețelele de unică folosință de la început și, așa cum tehnologia evoluează, la fel creşte și percepția consumatorilor despre acestea și despre folosirea lor în viața atât de ocupată de zi cu zi. Deși șervețelele umede pentru bebeluși au fost create inițial pentru a menține igiena și curățenia celor mici, părinții le-au recunoscut gradul de conveniență și ușurința în folosire în alte activități zilnice.

Igiena bebelușului Ca parte dintr-un angajament continuu pentru a întâmpina nevoile mămicilor din lumea întreagă, Pampers realizează în mod constant cercetări cu mămicile pentru a putea înţelege din ce în ce mai bine nevoile de produs, de folosire și preferințele. Un chestionar recent din Statele Unite cu mame de bebeluși sub vârsta de patru ani a arătat că cea mai importantă funcție a unui șervețel umed este aceea de a-l curăța pe cel mic după ce și-a făcut nevoile, urmată îndeaproape de funcția de a fi delicat cu pielea.

Bazat pe vârsta și nevoile micuțului lor, mămicile preferă de asemenea șervețele umede care oferă curățare în moduri diferite. În Statele Unite, mămicile copiilor mai mici tind să prefere șervețele umede care oferă o curățare delicată și au grijă de pielea bebelușului, în vreme ce mămicile copiilor mai mari preferă șervețele umede care curăță pielea rapid și eficient.

Pentru micuții cu piele sensibilă, mămicile preferă de asemenea un șervețel umed care este special creat pentru sarcina unică de a curăța și a avea grijă în același timp de pielea sensibilă.

Alte întrebuinţări ale șervețelelor umede Schimbatul scutecelor nu reprezintă singurele momente în care șervețelele umede sunt bune de avut prin preajmă. Cu programe încărcate și mai mult timp petrecut în afara casei, șervețelele umede pentru bebeluși se găsesc adesea în gentuțele de scutece, în mașini și chiar în apropierea mesei din sufragerie.

Pe măsură ce copiii și bebelușii cresc, mămicile descoperă și alte întrebuințări practice ale șervețelelor umede. O cercetare online recentă cu un eșantion de peste 500 de mămici din Statele Unite a descoperit că, în afară de a fi utile la schimbarea scutecelor, șervețelele umede sunt folosite adesea pentru a curăța mâinile (90%) sau fața (88%) micuților, mâinile părinților (72%) sau sunt folosite pentru suprafețe (65%). Cercetările științifice au arătat că una dintre cauzele principale ale iritației provocate de scutec este dezechilibrul pH-ului, ce vine odată cu un scutec folosit. Scutecele folosite conțin adesea enzime digestive care irită pielea, dar sunt active doar în prezența unui pH cu o valoare de peste 6,0. Pentru a contraveni acestui lucru, șervețelele umede Pampers conțin o loțiune special creată, cu proprietate de neutralizare, pentru a restabili nivelul pH-ului natural al pielii în intervalul 4,5–6,0.

Conservanți Fiecare şerveţel umed conține o doză mică de ingrediente de conservare, ce le menține proaspete și ajută la prevenirea contaminării externe odată cu deschiderea pachetului.

Consimțământ Cookie-uri