De ce șervețelele umede Sensitive de la Pampers funcționează

Cu peste 50 de ani de furnizare de produse pentru bebeluși în spate, Pampers înțelege că întâmpinarea nevoilor bebelușului în momentul schimbării scutecului începe și se termină în general cu ceea ce preferă mămicile.

De aceea Pampers realizează constant cercetări pentru a fi la curent cu obiceiurile și practicile mămicilor, precum și cu rutina lor de schimbare a scutecelor. Cercetările noastre arată că prioritatea mămicilor în timpul schimbării scutecului este să se asigure că fundulețul bebelușului este curat și că pielea sa sensibilă nu este afectată.

Există patru factori cheie care afectează calitatea curățării unui șervețel umed. Împreună, acestea asigură că șervețelele umede oferă în mod eficient o curățare delicată pentru pielea bebelușului.

Un șervețel umed mai gros, superior Noile şervețele umede Sensitive de la Pampers oferă o curățare delicată cu pielea și îmbunătățită semnificativ față de produsele anterioare, fără a compromite delicatețea și a fi aspre cu pielea bebelușului. Pentru realiza acest lucru, Pampers a integrat un amestec de fibre trilobale groase și microfine și fibre rotunde, cu scopul de a curăța și îndepărta cu delicatețe reziduurile materiilor biologice de pe piele.

Rezultatul este un nou șervețel umed care deține aceste fibre mari și mici, cu microșanțuri ce creează o textură ca de clește în șervețel, ce prinde rapid și eficient murdăria cu mai puține mișcări.

Cu atâtea schimbări zilnice de scutece, mâinile mămicilor au nevoie de protecție în timpul acestui proces dezordonat. Mămicile se bazează pe șervețelele umede ce au combinația potrivită de flexibilitate și grosime.

Un șervețel umed flexibil ajută mămicile să curețe interiorul încrețiturilor și cutelor pielii bebelușilor, dar oferă de asemenea și un control și o manevrabilitate puternică a materialului. Un șervețel umed mai gros îi oferă mămicii un nivel suplimentar de protecție a mâinii în timpul schimbării scutecului. Noile şervețelele umede Sensitive de la Pampers sunt mai groase pentru a spori încrederea că acestea sunt durabile și îi vor proteja mâinile mămicii.

Textura potrivită Compoziția imbunătățită a fibrelor crește aria de acoperire a substratului cu mai mult de 40%/g de substrat (la compararea cu tehnologia prezentă Pampers Sensitive). Acest lucru le permite părinților să curețe mai delicat cu mai puține mișcări pielea delicată a bebelușilor.

Putere de absorbție mai mare Toate aceste îmbunătățiri ale noilor șervețelelor umede Pampers Sensitive sunt create pentru a oferi o putere de curățare delicată mai bună decât până acum. Părinții pot avea chiar o mai mare încredere că noile șervețelele umede Sensitive de la Pampers ajută la curățarea cu mai puține mișcări, în timp ce sunt în continuare delicate cu pielea delicată a bebelușilor. Modelul avansat îndepărtează mai multă murdărie cu fiecare mișcare.

Proces avansat de curățare în două etape Când părinții folosesc cele mai noi șervețele umede Sensitive de la Pampers cu textură Soft Grip™, ei participă la un proces în două etape: curățare macro și micro. Cu prima mișcare apare macro-curățarea la suprafața pielii bebelușului. Aici, substratul acționează ca sute de mici perii delicate care îndepărtează la propriu murdăria de pe piele. Proprietățile unice ale loțiunii eliberează murdăria suplimentară de pe piele. Cu fiecare pas, șervețelul umed absoarbe murdăria.

Delicatețea Chiar dacă s-a îmbunătățit curățarea, șervețelele umede își păstrează în continuare materialul moale, delicatețea și flexibilitatea. O măsură a potențialei delicateți în raport cu pielea este coeficientul de frecare – ce este o măsură a asperității unei suprafețe.

Șervețelele umede Sensitive de la Pampers au fost capabile să-și mențină coeficientul scăzut de frecare din prezent. La compararea cu alte șervețele umede de pe piață, noile şerveţele Sensitive de la Pampers au un coeficient de frecare mai scăzut față de un alt șervețel umed din topul competiției.

Consimțământ Cookie-uri