Prevenirea iritațiilor provocate de scutec și de ce ar trebui să folosești șervețele umede

Șervețelele umede pentru bebeluși au devenit o parte esențială a vieții de zi cu zi a multor familii. Cum folosirea lor s-a extins cu timpul, produsele au fost optimizate continuu pentru a întâmpina nevoile consumatorilor, cu progrese notabile în ceea ce privește caracteristicile pentru sănătatea pielii.

Pampers este dedicat în întregime misiunii de a oferi produse pentru copii fericiți și sănătoși, din generațiile de acum și cele care vor urma.

Grija pentru pielea acoperită de scutec Pielea din zona scutecului se confruntă adesea cu expunerea la umezeală și materii biologice. În plus, pielea din această zonă are mai multe încrețituri și se pliază mai mult decât cea din alte zone, ceea ce poate face dificilă o curățare în profunzime. De aceea, deși bariera protectoare a pielii din zona scutecului este activă pentru micuți, expunerea la umezeala și mediul închis al scutecului poate contribui la o iritație localizată și la dermatită de scutec.

Dermatita provocată de scutec – o reacție acută, inflamatoare, ce poate provoca iritație și disconfort – este una dintre cele mai cunoscute probleme de piele ale bebelușilor. Este provocată de o combinație de factori, ce includ:

• Expunere îndelungată la umezeală în scutec, ce hidratează și compromite bariera de protecţie a pielii, rezultând în piele ce este predispusă mai ușor la probleme și crăpare • Prezența enzimelor din materiile fecale, ce distrug proteinele și lipidele protectoare din straturile externe ale pielii • Niveluri ridicate de pH, crescute din cauza materiilor biologice, care provoacă iritație și roșeață • Toți acești factori pot duce la iritații severe și inconfortabile Grija pentru pielea acoperită de scutec Prevenția eficientă și tratarea dermatitei provocate de scutec solicită schimbări de scutec și curățări frecvente pentru a îndepărta de pe piele enzimele din materiile biologice, aplicarea de creme, scutece extra-absorbante de unică folosință și folosirea de șervelele umede delicate pentru a curăța pielea în profunzime la fiecare schimbare.

Curățarea delicată și eficientă poate ajuta la întreruperea procesului de iritație de la scutec, îndepărtând elementele de contaminare a pielii și redând pielii pH-ul natural. În plus, șervețelele umede pentru bebeluși pot contribui cu ingrediente de îngrijire a pielii.

Deși apa și prosoapele sunt văzute adesea ca standard în curățare, este important de ţinut cont că apa nu poate îndepărta cu ușurință substanțele uleioase de pe piele și nu poate regla de una singură pH-ul natural al pielii.

În consecință, apa poate avea în timp un impact negativ asupra fiziologiei pielii și nu oferă avantaje superioare în fața metodelor alternative de curățare, cum ar fi folosirea șervețelelor umede pentru bebeluși. Mai mult, anumite elemente, cum ar fi tifonul sau bureții, pot fi o provocare pentru igiena eficientă dacă sunt refolosite și pot provoca iritații ale pielii prin frecare și abraziune mecanică, mai ales dacă pielea a fost deja afectată.

Consimțământ Cookie-uri