Știință + Atingere: Secretul șervețelelor umede de la Pampers

Pampers investește mult timp și resurse în cercetări și inovații continue pentru a îmbunătăți curățarea delicată și riguroasă a șervețelelor umede Pampers, pe care mămicile au ajuns să se bazeze.

Iată o privire mai amplă asupra științei din spatele puterii de curățare a unui șervețel umed, precum și una de ansamblu asupra complexității componentelor din alcătuirea șervețelelor umede Pampers.

Știința din spatele felului în care curăță șervețelele umede De la funduleț până la mâini murdare, principalul motiv pentru care mămicile folosesc șervețele umede este capacitatea lor rapidă, comodă și delicată de curățare. Iată trei factori principali care afectează cât de bine curăță șervețelele umede:

  1. Contactul fizic și frecarea pentru a îndepărta murdăria solidă de pe piele

  2. Dizolvarea pentru a desprinde murdăria lipicioasă de pe piele

  3. Absorbția pentru a îndepărta murdăria umedă de pe piele

Anatomia unui șervețel umed Șervețelele umede de la Pampers oferă o curățare delicată, printr-o combinație unică formată din textura ca de bumbac a stratului interior, fără țesătură și delicat, cu o loțiune bazată pe apă. Anii de cercetare au dovedit clinic faptul că Pampers este potrivit pentru a-i ajuta pe nou-născuți să mențină aspectul sănătos al pielii și curățarea riguroasă.

Te invităm să analizăm modul în care a fost creată fiecare parte a unui șervețel umed pentru a ajuta la curățarea delicată a pielii bebelușului.

Strat ca de bumbac, fără țesătură și delicat

Baza unui șervețel umed de la Pampers este materialul cu îmbinare de fibre, special ales pentru delicatețea și flexibilitatea sa. Realizată din celuloză și polipropilenă modificate, fiecare fibră adaugă o proprietate unică pentru a genera senzația ca de bumbac. Celuloza modificată este folosită pentru a maximiza curățarea și puterea de absorbție, în timp ce polipropilena este adăugată pentru a spori delicatețea și flexibilitatea.

Aceste fibre se întrepătrund fără lianți chimici, printr-un proces numit „hidroîmbinare” pentru a genera un material moale, delicat și flexibil, care să fie blând cu pielea. Flexibilitatea șervețelului umed o ajută pe mămică să curețe fiecare cută și curbă a pielii de pe fundulețul bebelușului. În plus, fibrele independente funcționează ca perii delicate ce îndepărtează murdăria de pe piele.

De asemenea, hidroîmbinarea creează spațiu între fibre, pentru a oferi o putere de absorbție ca de burete în timpul curățării murdăriei lichide. Acest lucru permite fiecărui șervețel umed de la Pampers să absoarbă reziduurile în timpul ștergerii cu presiune ușoară, oferind astfel senzația unei curățări naturale.

Loțiune delicată de curățare Loțiunea delicată de curățare, bazată pe apă, este creată într-un mod unic, pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei, hidratând și îngrijind pielea micuțului. Ingredientele sunt testate în întregime pentru a fi îndeajuns de blânde chiar și cu pielea sensibilă, și se găsesc în produse de îngrijire a pielii de zi cu zi. Iată câteva dintre ingredientele principale care alcătuiesc loțiunea.

Apă Fiecare șervețel umed conţine o loțiune emoliantă bazată pe apă. Loțiunea conține un nivel ridicat de apă, de până la 98%, pentru a ajuta la îndepărtarea și dizolvarea murdăriei lipite de piele. De asemenea, poate dizolva orice reziduu de urină, chiar și uscată, de pe piele.

Agenți emolienți Loțiunea conține de asemenea câțiva agenți de curățare emolienți, ce pot ajuta la îndepărtarea oricăror componente uleioase de pe pielea bebelușului. Murdăria uleioasă nu este solubilă în apă, iar emolienții ajută loțiunea să atragă aceste componente către șervețelul umed, pentru a le îndepărta.

Balsam pentru piele Agenții cu rol de balsam pentru piele ajută pielea bebelușului să-și recapete aspectul și textura naturală.

Neutralizatori de pH Loțiunea conține un complex de neutralizare bazat pe acid citric, pentru a menține un sistem cu pH scăzut, care ajută la păstrarea echilibrului natural al pH-ului pielii.

Studiile științifice au demonstrat că una dintre cauzele principale ale iritației din zona scutecului este dezechilibrul de pH, care vine odată cu un scutec plin. Scutecele pline conțin adesea enzime digestive care irită pielea, dar sunt active doar la un nivel de pH peste 6,0. Pentru a contracara acest lucru, șervețelele umede de la Pampers folosesc o loțiune special creată cu o capacitate de neutralizare pentru a restaura nivelul de pH al pielii la valorile normale, între 4,5 și 6,0.

Conservanți Fiecare șervețel umed conține o cantitate mică de ingrediente de conservare, care ajută la menținerea prospețimii șervețelelelor umede înainte de folosire și ajută la prevenirea contaminarii acestora după deschiderea pachetului.

Consimțământ Cookie-uri