Un ghid al șervețelelor umede pentru bebeluși

Principalul motiv pentru care părinții folosesc șervețelele umede pentru bebeluși este abilitatea lor de a curăța fundulețe sau mânuțe murdare rapid, delicat și ușor.

Cum curăță șervețelele umede

Șervețelele umede sunt făcute dintr-un material care curăță, dezinfectează și lasă pielea bebelușului moale și catifelată. Folosesc fricțiunea provocată de contactul fizic pentru a șterge murdăria, a dizolva și înlătura substanțele lipicioase și a absorbi umezeala în același timp.

Tipuri de șervețelele umede

Șervețelele umede pentru bebeluși pot varia în ceea ce privește calitatea, dimensiunea și sfera de acțiune. Fii atentă la ambalajul produsului pentru a observa diferențele.

Original:Parfumat, texturat și tratat cu loțiune și apă.

Pentru piele sensibilă: De obicei nu are parfum, este mai gros, cu o textură mai fină, pentru a nu irita pielea bebelușului.

Natural:De obicei nu are parfum, este biodegradabil, tratat cu aloe și fără chimicale.

De ce să folosești șervețele umede?

În combinație cu un scutec de calitate, șervețelele umede sunt utile în procesul de schimbare al scutecului. Sunt perfecte atât pentru tine cât și pentru cel mic! Pot fi folosite la spălarea micuțului, în timp ce îi calmează pielea sau la curățarea rapidă a mâinilor tale dacă nu poți ajunge la chiuvetă de fiecare dată când schimbi scutecul.

Șervețelele umede nu numai că îi curăță pielea micuțului, dar pot să o protejeze și de iritațiile cauzate de scutece.

Cum să depozitezi șervețelele umede

Va trebui să depozitezi șervețelele umede pentru bebeluși în ambalajul lor original pentru a nu se usca. Pune-le undeva sus, departe de raza de acțiune a copiilor mai mari și asigură-te că le ții în camera bebelușului, la îndemână, lângă locul de schimbat.

Poți de asemenea să pui câteva pachete prin casă pentru orice ocazie. Gândește-te să pui câte un pachet în baie, bucătărie, camera de joacă sau în curte pentru încurcături neașteptate.

Poți chiar să porți cu tine în geantă un pachet mai mic de șervețelele umede pentru acele situații lipicioase care pot apărea pe drum.

Alte utilizări ale șervețelelor umede

• Curăță mâinile și fața bebelușului • Foloseşte-le şi tu pentru a te şterge pe mâini sau pe față • Curăță rapid orice suprafață • Curăță rapid mizeria lipicioasă în mașină și scaunul de mașină

Consimțământ Cookie-uri