Moduri amuzante de a „prezice” sexul bebelușului tău

Fără îndoială o ecografie este singura cale 100% sigură prin care poți afla dacă vei avea o fetiță sau un băiețel – dar asta nu le-a oprit de-a lungul timpului pe femei să folosească variate trucuri pentru a prezice sexul bebelușului.

Cu toate că nu se bazează pe fapte, aceste practici pot fi amuzante pentru viitoarele mămici a căror sarcină nu este destul de avansată pentru a primi vestea cea mare de la doctor (și pentru cele care ar prefera să aștepte vestea cea mare până la naştere). Un joc amuzant între prieteni sau la petrecerea organizată în onoarea bebelușului ar putea chiar să te ajute să te decizi asupra unui nume!

Testul numerelor

Nu este știință de ultimă oră, însă o metodă din China antică folosește puțină matematică pentru a determina sexul bebelușului. Având un avans de cel puțin șase secole asupra ecografiei moderne, calendarul chinezesc de prezicere a sexului ia în calcul vârsta mamei și luna concepției. Femeile chiar se foloseau de acest calendar pentru a-și da seama care era cea mai bună lună pentru a rămâne însărcinate, în funcţie de ce îşi doreau: o fetiță sau un băiețel.

Testul inelului

Trece un inel printr-o ață și leagănă-l deasupra burticii. Încurajează-i pe cei din jur să privească cu atenție. Aparent, dacă inelul are o mișcare circulară vei avea o fetiță, iar dacă se va legăna înainte și înapoi va fi băiețel.

Testul burticii

Nenumărate „metode” prezic sexul bebelușului ţinând cont de forma burticii viitoarei mămici. Dacă burtica este ridicată înseamnă că va fi băiat, dacă este joasă, atunci este fetiță. De asemenea, este fetiţă dacă burtica seamănă cu o minge de baschet, şi băiat dacă aceasta seamănă cu un pepene.

Iar dacă toate acestea dau greș, al doilea cel mai bun lucru după confirmarea medicului este intuiția viitoarei mămici: un studiu recent arată că femeile care au intuiție puternică legată de sexul bebelușului au dreptate în proporție de peste 70% din cazuri. Așa că ai încredere în tine atunci când te pregătești pentru sosirea puiuţului tău!

Consimțământ Cookie-uri