ensuring quality in the lab and in the home

Asigurarea calității în laborator și acasă

Pasul final în strategia amplă de testare și siguranță a Pampers în cazul șervețelelor umede îl reprezintă monitorizarea, înregistrarea și urmărirea comentariilor legate de siguranță ale părinților ce folosesc acasă aceste produse.

Informațiile obținute în această etapă ne asigură constant reacțiile consumatorilor, oferindu-ne ocazia de a fi conștienți de grijile consumatorilor și de a ne menține standardele înalte de calitate a produsului și satisfacție a consumatorilor.

Acest lucru este realizat incluzând detalii de contact locale pentru fiecare produs (de exemplu, o line telefonică sau o adresă locală). Personalul pregătit pentru relațiile cu publicul și pentru siguranță monitorizează aceste apeluri pentru a se asigura că motivele de îngrijorare sunt investigate și adresate mai departe. În cazuri rare, consumatorii care se confruntă cu iritații ale pielii ce pot fi rezultatul alergiilor ar trebui să fie încurajați să fie evaluați pentru descoperirea unei potențiale alergii.

Optimizarea fiecărui element în parte
Cum șervețelele umede pentru bebeluși au fost create la început ca un produs de curățare pentru părinți, acestea au trecut prin procese constante de creștere a calității, incluziv mărirea pachetelor, care au îmbunătățit experiența părinților în momentele de schimbare a scutecului. P&G se angajează cu tărie la inovații științifice care să rezulte în pachete mai performante și mai convenabile.

Scopul principal al pachetelor de șervețele umede este de a le oferi consumatorilor produsele într-un mod sigur, protejându-le prospețimea și stabilitatea de-a lungul folosirii. Cum loțiunea prezentă în interiorul șervețelelor umede este cu până la 97% apă, pachetele au fost create în așa fel încât să conțină o barieră care ajută la păstrarea hidratării chiar și după 30 de luni de depozitare, inclusiv în mediu uscat sau călduros. Peliculele speciale de polimer au fost create de asemenea pentru a fi flexibile, imprimabile, și pentru a preveni eliberarea vaporilor de umezeală.

Un alt element important al pachetelor de șervețele umede este acela că oferă o experiență convenabilă de dispensare. Mecanismele pachetului, cum ar fi caracteristica de „pop-up”, ajută la folosirea corectă a șerveţelelor, la economisirea timpului și la evitarea risipei de produs.

Siguranța și eficiența șervețelelor umede Pampers de la P&G sunt susținute de cercetări constante, ceea ce demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a oferi produse pentru copii fericiți şi sănătoși, din generațiile de acum și cele care vor urma.