Cum funcționează un șervețel umed Pampers® și din ce este făcut?

Fiecare parte dintr-un șervețel Pampers are un rol specific. Dar toate au același scop: să-i ofere bebelușului tău siguranță, confort și protecție.

Aici se află tot ce conțin șervețelele noastre. La fel ca și pentru alte produse Pampers, șervețelele sunt testate clinic și dermatologic înainte de a intra în contact cu pielea bebelușului.

O compoziție sigură, transmisă cu o transparență totală.

Înainte să fie puse în scutecul Pampers, componentele trec printr-o selecție riguroasă.

Cercetătorii noștri lucrează în colaborare cu pediatri, dermatologi pediatri și toxicologi pentru a valida siguranța componentelor selectate și produsele finale pentru bebeluși.

Toate materiile noastre prime sunt conforme cu Regulamentul Reach (CE) nr. 1272/2008, iar toate materialele și ingredientele cosmetice sunt conforme cu Regulamentul UE privind produsele cosmetice (EU Cosmetic Products Re Regulamentul (CE) nr. 1223/2009.

Cum funcționează un șervețel umed Pampers® și din ce este făcut?

Material similar cu cel textil: e făcut din celuloză regenerată și polipropilenă sau poliester. Aceste fibre creează o țesătură fină, elastică și pufoasă, foarte delicată pe pielea bebelușului tău. Și asigură o absorbție ca de burete.

Vrei să afli mai multe?

  • Celuloza pe care o folosim pentru șervețelele umede Pampers® este obținută din surse sustenabile și regenerabile.

  • Polipropilena sau poliesterul sunt fibre foarte rezistente care nu se rup, pentru a preveni formarea de ”grămăjoare” și evitând astfel fricțiunea pe piele.

Loțiune bazată pe apă, testată dermatologic:

  • baza loțiunii: făcută cu apă purificată (cel puțin 97% apă).

  • sistem de tamponare a pH-ului: ajută la restaurarea pH-ului natural al pielii și previne iritațiile pielii. Toate sunt bazate pe plante: se pot găsi în multe citrice! Sunt făcute din acid citric și citrat de sodiu.

  • emulsificatori delicați și agenți de catifelare: aceștia ajută la îndepărtarea murdăriei uleioase de pe pielea bebelușului. Pentru o parte din ei folosim o componentă derivată din nucă de cocos, denumită caprilic sau trigliceridă caprică, în combinație cu ulei hidrogenat de ricin, gumă cu xantan (un derivat natural) și dimeticonă, toate dovedite clinic ca oferă catifelare pentru pielea bebelușului.

  • sistem de conservanți: păstrează șervețelul curat înainte de utilizare și ajută la prevenția contaminării cât timp pachetul este deschis. Pentru o utilizare sigură, chiar și după deschiderea pachetului și folosirea câtorva șervețele! Sistemul de conservanți folosit in șerveșelele Pampers® este dovedit clinic că păstrează delicatețea pielii bebelușului (benzoate de sodiu, disodium EDTA, caprilat de sorbitan).

Pentru că ne dorim să îi oferim copilului tău șervețele umede sigure, sunt câteva lucruri pe care nu le adăugăm în compoziția șervețelelor noastre.

Pampers® nu adaugă nicio substanță nedorită în produsele sale. Siguranța bebelușilor a fost întotdeauna prioritatea noastră de top.

NU adăugăm următoarele substanțe în șervețelele noastre:

Etanol, fenoxyetanol, parabeni, ftalați sau clor elementar.

Dacă aveți întrebări despre scutecele Pampers®, vezi pagina noastră de Întrebări frecvente sau sună la Serviciu Clienți la 021 3011333 (de luni până vineri de la 09:00-17:00).

Consimțământ Cookie-uri