The Pampers® Safety Promise

Promisiunea Pampers® în privința siguranței

Image-01

La fel ca tine, punem siguranța bebelușului tău pe primul loc.

De la selecția materialelor până la testare, în fiecare zi aplicăm promisiunea siguranței în trei faze pentru a garanta performanța, la fel și confortul și siguranța bebelușului tău:

Etapa 1: Selecția materialelor. Pentru că scutecele sigure încep cu materiale sigure.

Înainte să fie puse în scutecul Pampers®, materialele trec printr-o selecție riguroasă. Fiecare componentă are o funcție specifică și trebuie să asigure performanță, dar și confort și siguranță pentru bebelușul tău.

Image-02

Cercetătorii noștri colaborează cu pediatri, dermatologi pediatri și toxicologi pentru a valida siguranța componentelor selectate și produsele finale pentru bebeluși.

Image-03

Toate materialele pe care le folosim sunt testate dermatologic și respectă standardele de evaluare ale Comitetului Științific UE pentru Siguranța Consumatorului, SCCS/1564/15 legate de consumul sigur al substanțelor.

Pentru a afla mai multe despre ce adăugăm (și ce nu adăugăm) în scutecele noastre, dă click aici.

Etapa a 2-a: Producția. O fază-cheie pe care o controlăm de la A la Z

La fel ca pentru părinți, siguranța bebelușilor este prioritatea noastră. De aceea, sunt câteva elemente importante pe care preferăm să nu le externalizăm, precum producerea scutecelor noastre.

Pampers® își realizează scutecele exclusiv în propriile unități de producție (localizate în Europa). Acest lucru este vital pentru noi. Monitorizăm cu atenție fiecare fază a producției pentru a ne asigura de calitatea și siguranța produselor noastre:

Image-04

Fiecare scutec este monitorizat în permanență de camere și peste 500 de senzori.

Image-05

Peste 120 de scutece sunt extrase zilnic din linia de producție și sunt supuse la peste 2000 de verificări.

Etapa 3: Testarea permanentă. Pentru scutece sigure, certificate, care respectă pielea copilului

Image-06

Scutecele Pampers® sunt testate clinic și dermatologic. Ne asigurăm că pot fi folosite în deplină siguranță și că respectă pielea copilului tău.

Image-07

Scutecele noastre Active Baby, Pants, și Premium Care nu conțin niciunul dintre cei 26 de alergenii pe bază de parfum listați de Uniunea Europeană (Directive 2003/15/EEC). Scopul acestei liste este de a informa consumatorii despre prezența alergenilor în produse, astfel încât să evite folosirea acestora în cazul în care sunt alergici.

Image-09

În fiecare săptămână, peste 1200 de familii vin în centrul nostru de cercetare și dezvoltare, unde folosesc până la 2 milioane de scutece pe an și ne împărtășesc părerile.

Știați că?

Peste 700 de oameni de știință la nivel mondial lucrează zilnic la scutecele Pampers® și colaborează cu profesioniști independenți din domeniul sănătății (toxicologi, pediatri și dermatologi) pentru a crea cele mai bune scutece posibile pentru bebeluși. Aceștia participă la fiecare parte a procesului de design al produsului.

Image-10

Dacă ai întrebări despre scutecele Pampers®, verifică pagina noastră de Întrebări frecvente sau sună la Serviciu Clienți la 021 3011333 (de luni până vineri de la 09:00-17:00).

Șervețele umede

Pampers Sensitive

Ajută la protejarea pielii împotriva iritațiilor

Sarcina pe săptămâni

În ce săptămână de sarcină ești?

Ești în săptămâna:

Ok