Promisiunea Pampers® în privința siguranței

Image-01

La fel ca tine, punem siguranța bebelușului tău pe primul loc.

De la selecția materialelor până la testare, în fiecare zi aplicăm promisiunea siguranței în trei faze pentru a garanta performanța, la fel și confortul și siguranța bebelușului tău:

Etapa 1: Selecția materialelor. Pentru că scutecele sigure încep cu materiale sigure.

Înainte să fie puse în scutecul Pampers®, materialele trec printr-o selecție riguroasă. Fiecare componentă are o funcție specifică și trebuie să asigure performanță, dar și confort și siguranță pentru bebelușul tău.

Image-02

Cercetătorii noștri colaborează cu pediatri, dermatologi pediatri și toxicologi pentru a valida siguranța componentelor selectate și produsele finale pentru bebeluși.

Image-03

Toate materiile noastre prime sunt conforme cu Regulamentul Reach (CE) nr. 1272/2008, iar toate materialele și ingredientele cosmetice sunt conforme cu Regulamentul UE privind produsele cosmetice (EU Cosmetic Products Re Regulamentul (CE) nr. 1223/2009.

Pentru a afla mai multe despre ce adăugăm (și ce nu adăugăm) în scutecele noastre, dă click aici.

Etapa a 2-a: Producția. O fază-cheie pe care o controlăm de la A la Z

La fel ca pentru părinți, siguranța bebelușilor este prioritatea noastră. De aceea, sunt câteva elemente importante pe care preferăm să nu le externalizăm, precum producerea scutecelor noastre.

Pampers® își realizează scutecele exclusiv în propriile unități de producție (localizate în Europa). Acest lucru este vital pentru noi. Monitorizăm cu atenție fiecare fază a producției pentru a ne asigura de calitatea și siguranța produselor noastre:

Image-04

Fiecare scutec este monitorizat în permanență de camere și peste 500 de senzori.

Image-05

Peste 120 de scutece sunt extrase zilnic din linia de producție și sunt supuse la peste 2000 de verificări.

Peste 120 de scutece sunt extrase zilnic din linia de producție și sunt supuse la peste 2000 de verificări.

Etapa 3: Testarea permanentă. Pentru scutece sigure, certificate, care respectă pielea copilului

Image-06

Scutecele Pampers® sunt testate clinic și dermatologic. Ne asigurăm că pot fi folosite în deplină siguranță și că respectă pielea copilului tău.

Image-07

Scutecele noastre Active Baby, Pants, și Premium Care nu conțin niciunul dintre cei 26 de alergenii pe bază de parfum listați de Uniunea Europeană (Directive 2003/15/EEC). Scopul acestei liste este de a informa consumatorii despre prezența alergenilor în produse, astfel încât să evite folosirea acestora în cazul în care sunt alergici.

Image-09

În fiecare săptămână, peste 1200 de familii vin în centrul nostru de cercetare și dezvoltare, unde folosesc până la 2 milioane de scutece pe an și ne împărtășesc părerile.

Știați că?

Peste 700 de oameni de știință la nivel mondial lucrează zilnic la scutecele Pampers® și colaborează cu profesioniști independenți din domeniul sănătății (toxicologi, pediatri și dermatologi) pentru a crea cele mai bune scutece posibile pentru bebeluși. Aceștia participă la fiecare parte a procesului de design al produsului.

Image-10

Dacă ai întrebări despre scutecele Pampers®, verifică pagina noastră de Întrebări frecvente sau sună la Serviciu Clienți la 021 3011333 (de luni până vineri de la 09:00-17:00).

Consimțământ Cookie-uri