Teste independente și opinia experților depre scutecele Pampers®

În fiecare zi, cercetătorii Pampers® lucrează să dezvolte cele mai bune scutece posibile, să le ofere performanță, cât și siguranță și confort. De aceea, scutecele noastre sunt testate clinic și dermatologic, și din acest motiv luăm în considerare opiniile experților în procesul de creare al scutecelor noastre.

Află despre diferitele tipuri de teste și opinii ale experților despre scutecele noastre!

Scutece testate și verificate pentru siguranța bebelușului

Scutece care sunt testate dermatologic de experți

Pentru că pielea bebelușilor este deosebit de delicată, toate scutecele noastre sunt testate dermatologic, sub supravegherea unor dermatologi din afara companiei. De, asemenea, am colaborat cu Dr. Alain Taïeb, profesor de dermatologie și directorul secției de Dermatologie Pediatrică de la Spitalul CHU din Bordeaux, care poate confirma că ”scutecele Pampers nu prezintă riscuri pentru sănătatea bebelușilor și sunt sigure în totalitate”.

O compoziție sigură, validată de specialiști în sănătate

Fiecare componentă are o funcție specifică și trebuie să ajute la asigurarea performanței, a confortului și siguranței bebelușului. Toxicologii noștri lucrează în strânsă legătură cu furnizorii de materiale și evaluează meticulous siguranța fiecărei componente. Odată ce testele de siguranță au fost validate, se desfășoară teste clinice în colaborare cu experți externi precum pediatri, pediatric dermatologi și dermatologi.

”Siguranța este prioritatea noastră numărul 1: concepem scutece complet sigure folosind expertiza cercetătorilor noștri și desfășurând teste riguroase controlate de experți externi din lumea medicală,” explică expertul nostru științific, Emmanuelle Bégué, care monitorizează cu atenție toate materialele folosite în scutecele noastre.

Pentru a afla mai multe despre ceea ce punem (și ce nu punem) în scutecele noastre, citește articolul nostru despre compoziția scutecelor.

Studii clinice pentru validarea calității și siguranței scutecelor noastre.

Pentru inovații precum canalele extra-absorbante, Pampers® a condus un studiu clinic pentru a valida că scutecele noastre sunt sunt sigure și că păstrează bebelușii protejați împotriva umezelii.

Recent, am întreprins o serie de studii clinice extinse incluzând peste 20,000 de teste de piele! Este cel mai mare studiu clinic făcut vreodată pe problemele dermatologice infantile și obiceiurile de schimbare a scutecelor. Dr. Daniel Hohl, fostul Președinte al Societății Europene de Dermatologie Pediatrică, care a luat parte la studiu confirmă: ”Am făcut o examinare profundă a testelor de siguranță realizate pentru scutecele Pampers și confirm că produsele Pampers® sunt perfect sigure pentru utilizarea pe pielea bebelușilor.”

Experți aflați în centrul inovării Pampers!

Părinții: experți de top Pampers®

Nimeni nu îți cunoaște bebelușul mai bine decât tine, de aceea opinia părinților ca tine înseamnă mult pentru noi. În fiecare săptămână, peste 1200 de părinți își aduc bebelușii la centrul nostru de cercetare din Germania pentru a împărtăși experiențele lor despre scutecele Pampers®. Folosim feedback-ul părinților pentru a ne îmbunătăți scutecele. ”Când cream un scutec, încercăm să ne punem în locul copilului. La Pampers®, suntem suficient de norocoși cât să putem observa bebeluși în scutecele noastre în fiecare zi, și să adunăm păreri despre părinții lor”, explică Frank Wiesemann, manager R&D Pampers. "Să aduni toate aceste informații în situații de viață reală este un instrument prețios pentru conceperea unor produse perfect adaptate bebelușilor. Fără să mai menționăm faptul că mulți dintre noi, cercetătorii Pampers, suntem și părinți!”

Citește toate comentariile părinților despre scutecele Pampers® Active Baby™ aici.

Canalele de aer Pampers®: o inovație-cheie care se adaptează în permanență la nevoile bebelușilor.

Toți dermatologii sunt de acord: aerul proaspăt este esențial pentru protejearea pielii bebelușului și limitarea riscurilor apariției iritațiilor de scutec. Canalele de aer Pampers® ajută la crearea de spațiu în interiorul scutecului, astfel că aerul poate circula liber, chiar și atunci când scutecul se umple. În felul acesta, pielea respiră și rămâne constant uscată.

Cel mai mic scutec din lume a putut fi realizat prin colaborarea noastră cu asistentele neonatale!

Prin colaborarea strânsă cu moașele, am putut să creăm cel mai mic scutec din lume. În 2002, am fost primul brand care să conceapă un scutec special creat pentru cei mai vulnerabili dintre copii.

”Gama Preemies® a fost concepută luând în considerare că bebelușii născuți prematur sunt deosebit de sensibili. Scutecele Preemies le permit să facă față primelor săptămâni de viață în cele mai bune condiții posibile. Aceste scutece sunt adaptate necesităților speciale și fac munca profesioniștilor mai ușoară”, explică Dr. Frank Wiesemann, din departamentul de Cercetare și Dezvoltare Pampers.

Pampers®, prima alegere în maternități

Scutecele Pampers sunt prima alegere în clinicile maternale și spitalele din Franța*. Echipele noastre sunt mândre că le-au câștigat încrederea! Și este important pentru noi să o păstrăm oferind produsele cele mai bine adaptate cu putință și străduindu-ne să să îmbunătățim în permanență.

Scutecele pentru nou-născuți sunt testate dermatologic, moi și prevăzute cu un spațiu special pentru cordonul ombilical, care oferă extra-confort. Au un strat superior unic care atrage umezeala de pe fundul nou-născutului, în special a scaunului moale. Sunt, de asemenea, prevăzute cu un indicator de umezeală care își schimbă culoarea pentru a-i ajuta pe părinți să-și dea seama când bebelușul trebuie schimbat.

Ascultăm în permanență părinții: chiar și după ce un produs iese de pe linia de producție, continuăm să-i asigurăm calitatea și siguranța. Dacă aveți comentarii sau întrebări, nu ezitați să ne contactați la 021 3011333 (de luni până vineri de la 09:00-17:00).

*Distribuție în maternități, cu dimensiuni de la 0 la 2, în iunie 2017.

Consimțământ Cookie-uri