pampers safety faqs

Siguranța Pampers: Întrebări frecvente

Află mai multe din întrebările frecvente referitoare la angajamentul Pampers pentru siguranță și despre procesul nostru riguros de testare pentru toate produsele. Ai o întrebare care nu este inclusă în cele de mai jos? Te rugăm să ne contactezi.

Î: Cum testează Pampers produsele noi înainte de a intra în contact cu pielea bebelușului?

R: La Pampers, nimic nu este mai important decât siguranța bebelușilor. Poți conta în mod absolut pe noi când vine vorba de a-ți oferi produse sigure și de înaltă calitate pentru a te ajuta să-l protejezi și să-l îngrijești pe cel mic, așa cum am face-o și noi cu micuții noștri.

Procesul nostru bazat pe știință este cheia drumului către a îmbunătăți viețile bebelușilor și ale familiilor lor în siguranță.

Ca parte din primul pas, procesul nostru de siguranță monitorizează toate ingredientele care ar putea fi considerate periculoase într-un produs pentru bebeluși sau copilași. Definim un nivel de siguranță pentru fiecare ingredient pe care îl folosim și aplicăm același proces științific folosit de agențiile de reglementare din întreaga lume (FDA, EPA, WHO, UE etc.).

Realizăm testări extinse cu consumatorii pentru a le permite mămicior să aibă experiența produselor noastre în situații reale de viață și să adopte cele mai înalte standarde ale industriei pentru siguranță, performanță și calitate. Peste 700 de oameni de știință și profesioniști colaborează cu experți de top în sănătate – cum ar fi dermatologi pediatri – pentru a se asigura că produsele noastre P&G și Pampers întrunesc toate reglementările și standardele de siguranță din întreaga lume.

Î: Șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers conțin ingredientele metilisotiazolinonă sau metilcloroisotiazolinonă (cunoscute și ca Neolon, Katon, MI, MCI)?

R: Nu. Șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers nu conțin metilisotiazolinonă sau metilcloroisotiazolinonă.

Q: Sunt șervețelele umede Pampers delicate cu pielea bebelușului?

R: Șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers au fost testate clinic pentru a asigura faptul că nu provoacă alergii sau iritații ale pielii și este dovedit clinic faptul că sunt blânde chiar și cu pielea sensibilă. De fapt, șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers sunt mai delicate cu pielea bebelușului decât prosoapele și apa.

Î: Sunt șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers potrivite pentru a curăţa fața și mâinile bebelușului?

R: Deși sunt create special pentru curățarea bebeluşului în timpul schimbării scutecului, mămicile pot fi sigure că șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers pot fi folosite în siguranță și pe alte părți ale corpului – inclusiv fața – și pot fi folosite la fiecare schimbare de scutec.

Î: Am auzit de câteva situaţii în care șervețelele umede pentru bebeluși au provocat iritații dure și prurit unor bebeluși și copilași.

R: La începutul lui 2014 au fost câteva publicații și articole de știri despre șervețelele umede pentru bebeluși care provoacă iritații alergice copilașilor. Aceste povești despre șervețelele umede se referă la cele care conțin un ingredient anume, metilisotiazolinonă. Puteți fi siguri că șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers nu conțin acest ingredient. Conservanții din șervețelele umede pentru bebeluși de la Pampers au fost testați clinic și s-a dovedit că pot fi folosiți în siguranță.

Î: Sunt ingredientele din scutecele Pampers testate corespunzător pentru a asigura că sunt sigure pentru bebelușul meu?

R: Bebelușul tău este prioritatea noastră numărul 1. Pampers evaluează cu atenție și testează siguranța produselor sale și materialelor care intră în compoziția lor, folosind metode bine stabilite de evaluare a siguranței, pentru a garanta că pielea bebelușului nu va fi afectată.

Ingredientele și materialele folosite pentru scutecele Pampers au fost testate clinic și nu provoacă iritații sau sensibilizarea pielii.

Î: Pentru bebeluș, există efecte pe termen lung ale utilizării unui scutec de unică folosință comparativ cu alte scutece?

R: Scutecele de unică folosință din ziua de azi au un istoric de zeci de ani în care milioane de bebeluși le-au folosit în siguranță. Studiile au arătat că scutecele de unică folosință ar putea de fapt oferi beneficii pentru bebelușul tău, îmbunătățind sănătatea pielii*. În plus, s-a dovedit că scutecele moderne de unică folosință reduc umiditatea în exces a pielii prin utilizarea unui gel ultra-absorbant care menține umezeala și o ține departe de pielea bebelușului, ajutând la reducerea incidenței iritației în zona scutecului.

*(Adam, Ralf. "Îngrijirea pielii din zona scutecului." Dermatologie pediatrică 25.4 (2008): 427-433; Seymour, Jon L., et al. „Efectele clinice ale tipurilor de scutec pe pielea copiilor normali și acelora cu dermatită atopică.” Jurnalul academiei americane de dermatologie 17.6 (1987): 988-997).