Article-4-Image-1_605x380px

Ajutor pentru bebeluși și familiile lor în caz de dezastru

Programul nostru global în caz de dezastru natural reacționează rapid și eficient, constând în donarea și distribuirea scutecelor familiilor afectate. După cutremurul care a afectat orașul Ya’an, din China, în 2013, Pampers a colaborat cu Federația de Caritate Sichuan pentru a dona și distribui 500.000 de scutece familiilor afectate de catastrofă.

Bebeluși care au nevoie de ajutor

• Aproape 2 milioane de familii au fost ajutate prin intermediul clinicilor mobile Pampers, dotate cu servicii medicale și care ofereau controale medicale în diverse părți din Africa și Asia • În America Latină, alături de United Way, sprijinim orfelinatul San Jose Malambo cu ajutorul voluntarilor, echipamentului, fondurilor și a donațiilor de scutece către instituții care se ocupă cu toate aspectele ce țin de dezvoltarea bebelușilor

Investim în comunități

Odată cu business-ul nostru, crește și suportul pentru comunități prin intermediul investițiilor în locuri de muncă și prin angajamentul nostru de a îmbunătăți standardele de muncă. • În prezent, avem peste 30 de fabrici Pampers în toată lumea și continuăm să investim în unele noi, cum ar fi ultima noastră fabrică din Africa de Sud, care a creat peste 500 de locuri de muncă Dezvoltarea afacerii nu constă doar în investiții financiare. Constă, de asemnea, în angajamentul nostru, ca angajator, de a îmbunătăți standardele de muncă. De aceea, la fiecare fabrică Pampers din întreaga lume aplicăm același sistem de reguli pentru a ne asigura că avem practici de muncă sigure și etice. Continuând să găsim moduri prin care să susținem comunitățile în locurile în care operăm putem să ajutăm familiile și bebelușii să prospere.