Pampers și Auchan sprijină Asociația Unu și Unu pentru educarea părinților cu bebeluși născuți prematur

Toți părinții au întrebări despre îngrijirea bebelușilor în primele zile de viață, însă atunci când un mic luptător se naște înainte de termen, este normal ca părinții să aibă și mai multe incertitudini.

Pampers și-a dorit să ajute micii luptători să crească, de aceea a creat, alături de asistentele de neonatologie, scutecul Pampers Preemie Protection în 3 mărimi diferite. Cea mai mică dintre mărimi e potrivită pentru bebelusii care cântăresc mai puțin de 800g și este cu trei măsuri mai mică decât scutecele purtate de nou-născuții la termen. Scutecul este unul potrivit pentru trupul lor firav, fiind destul de mic cât să li se potrivească, dar suficient de blând încât să nu le deranjeze somnul.

Pampers donează din 2018 și continuă să doneze necesarul de scutece pentru bebelușii prematuri din maternitățile din România. Astfel, oferindu-le micilor luptători protecția necesară și având grijă ca ei să doarmă cât mai bine. Pentru că bebelușii prematuri dorm până la 97% din timp.

Dar nu ne oprim aici.

Pentru că înțelegem că bebelușii născuți prematur au nevoie de o îngrijire specială și de o atenție sporită pentru a crește puternici și sănătoși, Pampers și Auchan sprijină Asociația Unu și Unu pentru ca părinții cu bebeluși prematuri să primească informațiile necesare îngrijirii lor.

Astfel, părinții vor putea oferi micilor luptători grija deosebită de care au nevoie, pentru a se dezvolta armonios și a umple casa de fericire.

Consimțământ Cookie-uri