Calculator Creștere  Greutate în  Sarcină  Top Banner

Calculator Creștere Greutate

Descoperiți creșterea în greutate estimată pe perioada sarcinii, pentru fiecare săptămână

Completați detalii despre bebelușul dvs.:

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Nu sunteți sigură cu privire la greutatea medie pe care o veți avea în timpul sarcinii sau care ar trebui să fie creșterea în greutate estimată? Instrumentul nostru pentru calcularea creșterii în greutate în timpul sarcinii folosește indicele personal de masă corporală (IMC) pentru a vă ajuta să înțelegeți la ce schimbări trebuie să vă așteptați în timpul sarcinii.

* Creșterea în greutate preconizată este doar o estimare. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă monitoriza greutatea în timpul sarcinii.

Creștere în Greutate în timpul sarcinii, estimările sunt făcute pe baza recomandărilor Institutului de Medicină din SUA pentru creșterea în greutate în timpul sarcinii. Tabelul estimează creșterea în greutate recomandată în funcție de săptămână, prin urmare, creșterea dvs. reală în greutate poate fi ușor diferită de aceste valori.

Pentru mai multe informații, consultați site-ul CDC (Centers for Disease Control). Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să vă adresați medicului dumneavoastră. 

Consimțământ Cookie-uri