Păreri Clienți

Pampers® Pants™

4.8 178
(178)

AJUTĂ LA FAMILIARIZAREA CU OLIŢA

4.2

POTRIVIRE CONFORTABILĂ

4.9

MENŢINE USCATĂ PIELEA BEBELUŞULUI

4.8

RAPORT BUN CALITATE/PREŢ

4.5

Pampers nu garantează acuratețea afirmațiilor sau opiniilor despre produsele prezentate, şi nici nu își asumă oricare dintre părerile exprimate în această secţiune.

5.0

DUPĂ Unknown - octombrie 07, 2021

Foarte multumita

La amandoi copii am folosit pants inca de la 5 luni, baiatul are 3 ani jumate si inca ii mai pun (noaptea) pants. Fetita are 2 ani si 2luni si ii folosesc si ziua si noaptea. Pe mine m au ajutat foarte mult, au fost energici si cand incercam sa i schimb scutecul era f greu, dar cu pants mi a fost foarte bine. Ii recomand din suflet!

5.0

DUPĂ Lucanu - aprilie 07, 2021

Scutecele chilotel foarte practice

Imi plac foarte mult se pun usor, se aseaza bine, iar bebelusul se poate misca in voie. De cand le-am descoperit le folosim cu drag.

5.0

DUPĂ Manu - decembrie 23, 2020

Foarte bune

Folosim Pants inca de la 4 luni pe timp de noapte pentru ca bebe a fost foarte activ inca de la nastere si se foia toata noaptea iar solutia sa fiu sigura ca il gasesc uscat dimineata a fost pampers pants! Asa ca am mers in paralel ziua cu pampers normal si seara cu pants! In prezent folosim nr 4 si suntem fff multumiti!

5.0

DUPĂ Suciuadriana - noiembrie 18, 2020

Pampers pants

Am testat noile scutece Pampers pants si sunt foarte mulțumită de ele ....o sa le folosim în continuare

5.0

DUPĂ Giulyajurca - noiembrie 15, 2020

Pampers pants 360

De cand am avut ocazia de a testa scutecele Pampers Pants 360° somnul bebelusei mele este mai bun.Scutecele Pampers Pants 360°se adapteaza perfect pe burtica fara sa lase urme in plus datorita benzilor elastice nu permite scurgeri.Pielea este mereu uscata .Au un miros placut si sunt perfecte pentru trecerea de la scutec obisnuit la chilotel.Multumim Pampers pentru ocazia de a le testa.Chiar daca la început am fost rezervata in privinta lor acum pot spune ca nu le-as schimba cu altele!Avem stoc n

Consimțământ Cookie-uri