Sustenabilitate la Pampers - Mai puține deșeuri

Deșeurile reprezintă cea mai vizibilă provocare în ceea ce privește sustenabilitatea pentru industria noastră și pentru societate - părinții se confruntă cu ele în fiecare zi atunci când schimbă scutecele. Ne-am luat angajamentul să căutăm modalități de a o aborda acest aspect.

Credem în puterea inovației și a acțiunii colective, așa că lucrăm cu părinții, partenerii și operatorii din branșă, cum ar fi companiile de gestionare a deșeurilor și instituțiile publice, pentru a înțelege ce ar putea schimba cu adevărat lucrurile. Ne plac soluțiile de economie circulară și vom investi 10 milioane de dolari la nivel global până în 2030 în parteneriate și alianțe din întreaga lume pentru a afla și a ne începe călătoria în găsirea unor soluții.

MOTHER HOLDING BABY IN AIR

Scutece mai ușoare

Reducerea greutății scutecelor noastre ajută la scăderea cantității de deșeuri generate de acestea. Dacă sunteți părinte, probabil că nu vă va surprinde faptul că un bebeluș obișnuit din Europa va avea nevoie de câteva mii de scutece înainte de a ajunge la oliță. De aceea, în ultimii 301 ani, am redus greutatea scutecelor noastre cu 50%, folosind materiale mai eficiente și optând pentru un design inovator al produselor. Concret, un bebeluș care poartă Pampers, în prezent folosește cu până la 20 de kilograme mai puțin material pentru scutece pentru a-i fi acoperite nevoile față de acum 6 ani. Asta înseamnă că sunt aruncate la gunoi cu aproximativ 750 de scutece mai puțin!

BABY IN NAPPY WALKING ON WOODEN PLATFORM

Căutăm soluții noi pentru deșeuri

Ne-am angajat să inovăm și suntem în strânsă legătură cu partenerii noștri pentru a înțelege ce oportunități există în vederea reducerii deșeurilor provenite din scutece. În acest scop, vom investi la nivel global peste 10 milioane de dolari în parteneriate și alianțe până în 2030. Scopul nostru este de a descoperi soluții de economie circulară și de a împărtăși cunoștințele noastre în vederea accelerării reducerii deșeurilor în întreaga industrie.

La fel ca în călătoria de cunoaștere și învățarea unui bebeluș, și noi descoperim în mod constant tot mai multe lucruri. Am învățat multe de la "pubelele inteligente" care au fost testate la Paris, în orașul Kobe din Japonia și la Amsterdam. Fiecare țară este diferită, iar pubelele noastre pilot ne ajută să găsim cele mai bune soluții înțelegând reglementările locale referitoare la deșeuri, practicile de colectare și obiceiurile părinților. Gestionarea deșeurilor provenite din scutece începe de la producători și ajunge până la părinți. Este o sarcină complexă, dar noi, la Pampers suntem dedicați obiectivului nostru.

MOTHER RECYCLING DIAPERS

Soluții noi în materie de ambalaje

Deșeurile rezultate din ambalaje reprezintă astăzi o preocupare pentru mulți dintre noi. Obiectivul nostru este de a avea 100% ambalaje reciclabile până în 2030, acolo unde există infrastructura locală. De asemenea, ne dorim ca până în 2030 să reducem cu 50% utilizarea în ambalajele noastre a materialelor plastice pe bază de petrol virgin. În Europa, ambalajele Pampers Harmonie conțin materiale pe bază de plante (BioPE) și acesta este primul pas pe care l-am făcut în demersul nostru de a reduce utilizarea plasticului pe bază de petrol virgin. De asemenea, am încorporat plastic reciclat post-industrial în ambalajele Premium și Mainline în întreaga Europă.

Our goal is that by 2030, we will make our packaging 100% recyclable. We also aim to reduce our use of virgin petroleum-based plastics in our packaging by 50% by 2030

Obiectivul nostru este ca până în 2030 ambalajele noastre să fie 100% reciclabile. De asemenea, dorim să reducem utilizarea plasticului pe bază de petrol virgin în ambalajele noastre cu până la 50% până în 2030.

Scutece prietenoase cu mediul

Ajutăm părinții și persoanele care au grijă de bebeluși să arunce scutecele și șervețelele noastre folosite, în mod responsabil prin intermediul mențiunilor și informațiilor pe care le pot găsi pe site-urile noastre. La Pampers, ne angajăm, de asemenea, să creștem gradul de conștientizare cu privire la modul în care trebuie să aruncați la gunoi scutecele și șervețelele noastre în mod corespunzător.

Pe ambalajul șervețelelor noastre este inscripționat de mulți ani "nu le aruncați în toaletă" - indiferent dacă acestea conțin sau nu plastic! Așadar, atunci când aruncați șervețelele, este important să nu uitați să protejați planeta: le aruncăm la coșul de gunoi, nu în toaletă!

Aici veți găsi câteva sfaturi despre cum să aruncați corect un scutec folosit:

  • Spălați-vă întotdeauna pe mâini înainte și după schimbarea scutecului.

  • Împăturiți scutecul folosit cu partea murdară sau umedă spre interior și fixați-l cu ajutorul benzilor atașate. Acest lucru facilitează gestionarea și plasarea lui într-un coș de gunoi.

  • Pentru mai multă ușurință, o idee bună este să aveți un coș de gunoi separat pentru scutece (cu capac) lângă măsuța de schimb. Folosirea unui coș de gunoi cu capac sau a unui coș special pentru aruncarea scutecelor ajută la reducerea mirosurilor. Odată ce coșul mic este plin, aruncați scutecele împreună cu restul deșeurilor menajere. Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj, chiar dacă scutecele de unică folosință se aruncă de obicei la coșul de gunoi împreună cu deșeurile menajere din gospodărie.

  • Siguranța și igiena pe primul loc - păstrați întotdeauna scutecele, pungile de plastic pentru gunoi și ambalajele scutecelor departe de copilul dumneavoastră.

150% se aplică pentru perioada 1990-2020.

Consimțământ Cookie-uri