Pachet Pampers Fresh Clean

Pampers Fresh Clean

Curățare îmbunătățită cu parfum proaspăt

Acum, cu un material mai moale și mai dens (în comparație cu produsul anterior), curăță și mai bine ca înainte, oferind un ușor parfum proaspăt.

Formulă unică pe bază de apă, care protejează pH-ul natural al pielii

Ajută la menținerea pH-ului natural al pielii mai bine decât bumbacul și apa, astfel încât chiar și cea mai sensibilă piele rămâne curată și protejată împotriva iritațiilor.

Special concepute pentru pielea delicată a bebelușului

Șervețelele noastre pentru bebeluși conțin 0% alcool, parfum, coloranți, parabeni, fenoxietanol.

Testate dermatologic și aprobate de dermatologii de la Alianța Pentru Sănătatea Pielii (Skin Health Alliance)

Sunt potrivite pentru pielea sensibilă a nou-născuților.

Cea mai bună protecție pentru pielea sensibilă a bebelușului tău

Cu fibre de origine vegetală

Enzimele din urină și scaun modifică nivelul pH-ului pielii, crescând riscul de iritații și erupții cutanate. Toate șervețelele pentru bebeluși Pampers conțin o formulă unică care ajută la protejarea pH-ului natural al pielii, astfel încât chiar și cea mai sensibilă piele rămâne curată și protejată de iritații.

Păreri Clienți

  Pampers nu reprezintă și nu garantează acuratețea declarațiilor sau afirmațiilor făcute aici despre produs și nici nu susține opiniile exprimate în această secțiune.

  Din ce sunt făcute Șervețelele Umede Pampers?

  La Pampers, ne pasă de sănătatea bebelușului dumneavoastră mai presus de orice. De aceea ne-am pus toată dragostea în alegerea materialelor pe care le folosim în produsele noastre.

  Ce conțin șervețelele Fresh Clean:

  Atunci când selectați sau achiziționați produse de pe această pagină, Compania Procter & Gamble poate primi date pe care le va combina cu alte informații pentru a vă oferi materiale publicitate online mai relevante, în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

  Consimțământ Cookie-uri