Protejează nivelul natural al pH-ului pielii

Protejează nivelul natural al pH-ului pielii

Enzimele din urină și scaun modifică  nivelul pH-ului pielii. Formula unică Pampers Harmonie New Baby protejează pH- ul natural al  pielii mai bine decât apa și vata, reducând riscul de iritații și erupții cutanate. 

Protejează pielea delicată a bebelușului tău

Loțiune unică

Șervețelele umede pentru bebeluși New Baby conțin o loțiune unică, delicată, care ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii nou-născuților , pentru a o proteja împotriva iritațiilor.

100% fibre pe bază de plante

Realizate cu fibre 100% pe bază de plante, care includ 15% bumbac din surse sustenabile certificate, pentru un plus de delicatețe și rezistență

Testate Dermatologic

Aprobate de dermatologii din Skin Health Alliance

0% parfum, alcool & coloranți

Special concepute pentru a fi cât mai delicate în îngrijirea pielii sensibile a bebelușului tău. Sunt potrivite pentru față, mâini și funduleț.

Ambalaje și capace fabricate din plastic reciclat din materiale provenite din surplusuri industriale, în proporție de 50%.

Ambalajele noastre sunt realizate parțial cu materiale de calitate superioară rămase în urma fabricării recipientelor din plastic. Materialul este procesat pentru a îndeplini standardele noastre de calitate și este turnat pentru a forma noi ambalaje.

Siguranța bebelușului este pe primul loc

Ca și tine, punem siguranța bebelușului pe primul loc.

Scutecele și șervețelele noastre sunt realizate din materiale atent selecționate și certificate.

Ce conțin șervețelele noastre pentru bebeluși Harmonie New Baby?

La Pampers ne pasăînprimulrând de sănătateabebelușuluitău. De aceea, suntem foarte atenți în alegerea materialelor pe care le folosim în produsele noastre.

Din ce sunt realizate șervețelele noastre pentru bebeluși Harmonie New Baby?

Atunci când selectați sau achiziționați produse de pe această pagină, Compania Procter & Gamble poate primi date pe care le va combina cu alte informații pentru a vă oferi materiale publicitate online mai relevante, în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Consimțământ Cookie-uri