Diagrama de dezvoltare a bebelușilor

Monitorizați înălțimea, greutatea și circumferința capului bebelușului în ceea ce privește creșterea medie, cu instrumentul nostru de calcul.

Completați detaliile bebelușului*:

What is your child*
Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.

Instrumentul nostru, bazat pe diagramele Organizației Mondiale a Sănătății ** privind rata de creștere a bebelușilor pentru băieți și fete, vă ajută să monitorizați dezvoltarea bebelușului. Introduceți detaliile micuțului dvs. și vom măsura înălțimea, greutatea și perimetrul capului său în raport cu bebelușul mediu.

Bebelușul tău crește sub ochii tăi și fiecare zi aduce o nouă etapă de dezvoltare, mai mare sau mai mică. Urmărirea creșterii micuțului dvs. pe parcursul copilăriei este o modalitate utilă de a-i evalua progresul. 

Un grafic de calcul al creșterii sau un calculator de percentilă este un instrument de măsurare pentru a urmări creșterea copilului dumneavoastră. Cu ajutorul instrumentului nostru, puteți urmări creșterea bebelușului dvs. din stadiul de nou-născut până la vârsta de 2 ani. Mai mult, graficele arată percentila de creștere a bebelușului dumneavoastră - o apreciere importantă a modului în care creșterea bebelușului dumneavoastră se compară cu cea a altor bebeluși de aceeași vârstă și sex.

Pur și simplu introduceți cele mai recente măsurători ale micuțului dvs. și apăsați "urmăriți creșterea copilului dvs.". Instrumentul nostru preia greutatea, înălțimea și circumferința capului bebelușului dvs. și plasează aceste cifre pe un grafic ușor de citit.

* Introduceți detalii despre cele mai recente măsurători ale bebelușului dvs. ** Sursa: Organizația Mondială a Sănătății
Consimțământ Cookie-uri