Protejează nivelul natural al pH-ului pielii

Protejează nivelul natural al pH-ului pielii

Enzimele din urină și scaun modifică pH-ului pielii, crescând riscul de iritații și erupții cutanate. Formula unică Pampers Harmonie testată dermatologic, protejează pH-ul natural al pielii mai bine decât apa și vata și reduce riscul de iritare a pielii.

Protejează pielea delicată a copilului tău

99% apă

Conțin doar apă ultrapură pentru a proteja pielea delicată a bebelușului.

0% plastic, 100% fibre pe pază de plante

Șervețelele noastre pentru bebeluși sunt fabricate cu 0% plastic și conțin 100% fibre naturale derivate din plante cultivate și recoltate din surse sustenabile certificate, pentru extra catifelare și durabilitate.

Bumbac Premium

Șervețelele noastre pentru bebeluși sunt fabricate din bumbac premium, cunoscut pentru atingerea delicată în contact cu pielea.

Testate dermatologic

Aprobate de către dermatologii de la Skin Health Alliance.

Certificate de către Institutul independent Oeko-tex®.

La Pampers, siguranța bebelușului tău este o prioritate. De aceea, șervețelele pentru bebeluși Harmonie Aqua sunt testate de Institutul Hohenstein pentru a ne asigura că nu conțin ingrediente dăunătoare.

Siguranța bebelușului este pe primul loc

La fel ca și pentru tine, siguranța bebelușului tău este prioritatea noastră.

Scutecele și șervețelele noastre sunt fabricate din materiale atent selecționate și evaluate.

Ce conțin șervețelele noastre pentru bebeluși?

La Pampers ne pasă de îngrijirea bebelușului tău mai presus de orice. De aceea, acordăm multă atenție alegerii materialelor pe care le folosim în produsele noastre.

Ce conțin șervețelele noastre pentru bebeluși?

Atunci când selectați sau achiziționați produse de pe această pagină, Compania Procter & Gamble poate primi date pe care le va combina cu alte informații pentru a vă oferi materiale publicitate online mai relevante, în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Consimțământ Cookie-uri