Nume unisex amuzante

Unul dintre beneficiile alegerii unui nume unisex pentru micuț este că într-o zi copilul tău poate să intre la un interviu de școală sau de muncă fără să îi fie aplicat un stereotip legat de sex.

Există însă câteva dezavantaje: S-ar putea ca fiica ta să primească din greșeală o etichetă pentru nume cu un camion albastru pe el în prima zi de grădiniță. Sau ca băiețelul tău să primească o coroniță roz la o petrecere pentru că gazda nu a ghicit cum trebuie.

Nu sunt pentru toată lumea, dar aceste nume unisex pentru bebeluși sunt aici pentru a rămâne.

Iată câteva dintre preferatele noastre:

Adi Aiden Alex Andi Ashley Ashton Avery Bailey Blair Cameron Carson Casey Chris Corey Dana Devin Drew Dylan Ellis Emerson Emery Finley Flynn Gene/Jean Harley Harper Hayden Jaiden/Jayden Jamie Jan Jaylen Jordan Kai Kelly Kelsey Kendall Kennedy Kerry/Carrie Kim Kyle Lane Lee Logan Mackenzie Madison Marley Mason Morgan Parker Pat Peyton Quinn Reagan Reese Riley Rory Sage Sawyer Shawn Shea Sidney/Sydney Taylor Tracy

Nume ca Parker, Harper și Bailey au început strict ca nume de fetițe sau de băieței, dar în timp au devenit unisex datorită popularității lor. Așa că dacă vrei să fii o deschizătoare de drumuri – și ești sigură că cel mic nu va fi victima unor consecințe neprevăzute din această cauză – alege un nume care îți place, indiferent de sexul lui!

Consimțământ Cookie-uri