Ce ingrediente NU se găsesc în produsele Pampers

Ca părinte, știm că poate fi îngrijorător să afli ce conțin produsele pentru bebelușul tău, dar nu trebuie să-ți faci griji. Ne bucurăm că ești aici și suntem alături de tine pentru a te ajuta cu orice întrebări legate de produsele noastre.

Suntem extrem de mândri că dedicăm aceeași atenție și timp pentru a determina ce nu este inclus în produsele noastre și pentru a evalua materialele pe care le folosim. Poți afla mai multe despre standardele noastre stricte de siguranță și despre lista noastră de ingrediente nedorite mai jos.

Sunt sigure ingredientele Pampers?

DA! Toate ingredientele, materialele, procesele de fabricare și produsele finite sunt evaluate în amănunt pentru a ne asigura că sănătatea bebelușului tău nu este niciodată compromisă. În plus, acestea sunt selectate și create în mod special pentru a oferi bebelușului tău cea mai bună protecție posibilă. În fiecare etapă de realizare a produsului, evaluăm ingredientele pentru a ne asigura de siguranța acestora înainte de a intra în contact cu pielea bebelușului tău.

Ingrediente alese cu grijă

Toate scutecele, șervețelele și scutecele-chiloțel Pampers sunt fabricate din ingrediente atent selecționate și evaluate pentru siguranță și pentru a menține pielea bebelușului curată și uscată. Ingredientele noastre sunt comune la majoritatea scutecelor și șervețelelor folosite de milioane de bebeluși din întreaga lume.

Ingredientele Nedorite

Nu adăugăm în produsele noastre niciun ingredient considerat a fi dăunător pentru bebeluși. Câteva dintre ingredientele care nu sunt folosite niciodată în produsele Pampers sunt enumerate aici:*

  • Bisfenol A (BPA)

  • Dioxine

  • Coloranți dispersați

  • Clorul primar

Clorul nu este NICIODATĂ adăugat în niciun scutec Pampers.

  • Etanol/alcool

Scutecele, scutecele-chiloțel și șervețelele Pampers nu conțin alcool, ceea ce înseamnă că nu conțin nici etanol și nici izopropil (cunoscut și sub numele de alcool de frecare).

  • Latex (cauciuc natural)

  • Plumb și mercur în cernelurile tipărite

  • Organosteni

  • Parabeni

  • Reziduuri de pesticide

  • Fenol

  • Clorură de polivinil (PVC)

  • Conservanți specifici

În scutecele noastre, Pampers nu utilizează conservanți. Selecționăm cu atenție conservanții pentru șervețelele noastre pentru bebeluși pentru a le menține sigure și proaspete. Nu folosim MIT sau CMIT, formaldehidă sau eliberatori de formaldehidă, parabeni, compuși de amoniu cuaternar (QAC), triclocarban sau triclosan.

*Reține că unele dintre aceste substanțe sunt prezente în viața de zi cu zi și, prin urmare, pot fi prezente în cantități infime în produsele de uz casnic uzuale, cum ar fi apa potabilă, aerul sau praful. Este important să reții că fiecare substanță are o limită de siguranță și că am colaborat timp de zeci de ani cu profesioniști din domeniul sănătății și organisme de reglementare pentru a clarifica aceste limite. Nu vom folosi NICIODATĂ un ingredient care poate dăuna copilului tău.

Pe scurt

Pampers a evaluat și testat în mod riguros și adecvat produsele și ingredientele în fiecare etapă de dezvoltare pentru a se asigura că acestea sunt sigure și eficiente pentru bebelușul tău.

Cum am scris acest articol Informațiile din acest articol se bazează pe sfaturile experților găsite în cercetări publicate, surse medicale și guvernamentale de încredere, precum și pe experții Pampers în materie de siguranță și produse. Dacă este cazul, poți găsi mai jos o listă completă a surselor utilizate pentru acest articol. Conținutul acestei pagini nu trebuie să înlocuiască sfatul unui medic profesionist. Consultă întotdeauna medicul pentru un diagnostic și un tratament complet.

Consimțământ Cookie-uri