Istoria șervețelelor umede și a folosirii lor

De aproape 40 de ani, șervețelele umede de unică folosință pentru bebeluși au fost folosite pentru îngrijirea și igiena zonei acoperite de scutec la bebeluși și copilaşi.

De atunci, atât părinții, cât și profesioniștii în sănătate au ajuns să se bazeze pe șervețelele umede pentru bebeluși, considerându-le esențiale și prima alegere atunci când vine vorba de menținerea curățeniei bebelușului atunci când se schimbă scutecul.

De-a lungul anilor, șervețelele umede pentru bebeluși au trecut prin mai multe inovații tehnologice pentru a oferi beneficii care întâmpină nevoile tot mai mari ale părinților. Aceste inovații includ adăugarea ingredientelor de îngrijire a pielii, neutralizarea pH-ului pentru a ajuta la restaurarea echilibrului natural de pH al pielii și crearea de șervețele umede speciale pentru pielea sensibilă.

Mai mult, aceste progrese au fost realizate prin intermediul cercetărilor științifice publicate, ce demonstrează că șervețelele umede sunt la fel de blânde și delicate cu pielea copiilor precum prosopul și apa.

Combinând expertiza noastră în ceea ce privește îngrijirea pielii, curățare și scutece, P&G și Pampers au fost lideri în inovarea șervețelelor umede pentru bebeluși. Cu fiecare inovație, mămicile se pot aștepta în continuare la o calitate superioară a șervețelelor umede Pampers, care oferă o curățare sigură și delicată la fiecare schimbat de scutec.

Consimțământ Cookie-uri