Pampers® Kids Hygiene On-The-Go Întrebări și răspunsuri

UTILIZAREA PRODUSULUI:

Q1-Ce conțin șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go și cum funcționează? Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go sunt fabricate dintr-un substrat mai puternic, mai gros și durabil (față de Pampers Fresh Clean Wipes), cu fibre vegetale care oferă o acțiune de curățare superioară. Produsul conține de 2 ori mai mulți agenți de curățare, care ajută la îndepărtarea murdăriei și bacteriilor, și susțin rutina zilnică de curățare a bebelușilor.

Q2-Sunt șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go create pentru a fi utilizate pe suprafețe sau pe piele? Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go au fost special formulate și concepute pentru a fi utilizate pe piele (mâini, picioare, față și corp), nu pe suprafețe.

Q3-Pe ce zone ale corpului bebelușilor este sigur să folosești șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go? Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go sunt special formulate pentru a satisface nevoile de igienă ale pielii delicate a bebelușilor și a copiilor. Produsul este sigur pentru a fi utilizat pe mâinile, picioarele, fața și corpul bebelușilor și copiilor, și ajută la menținerea unei igiene bune în fiecare zi, oriunde v-ați afla!

Q4-Pot folosi șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go pentru curățarea zonei acoperite de scutec? Nu vă recomandăm să folosiți șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go în zona scutecului datorită sensibilității pielii din această zonă. Pentru zona scutecului, puteți utiliza șervețele umede Pampers Pure, special concepute pentru pielea fundulețului bebelușului.

Q5-De ce aceste șervețele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go sunt denumite „On-The-Go”? Înseamnă că nu le pot folosi acasă? Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go oferă o soluție convenabilă pentru curățare și reîmprospătare atunci când sunteți în mișcare și nu aveți acces la apă și săpun, care este cel mai comun și eficient mod de a curăța mâinile bebelușului tău. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că spunem că produsul poate fi utilizat numai atunci când sunteți în afara locuinței; produsul poate fi utilizat în siguranță oriunde vă aflați - chiar și acasă, când nu aveți acces imediat la apă și săpun!

Q6-Câte șervețele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go ar trebui să folosesc la fiecare curățare? Datorită materialului durabil și a celor de 2 ori mai mulți agenți de curățare*, vă recomandăm să folosiți de fiecare dată 1-2 șervețele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go, care ar trebui să fie suficiente pentru a oferi o curățare ușoară zonei cu murdărie. Pot exista și cazuri în care micuțul tău intră în contact cu substanțe care murdăresc (cum ar fi noroiul sau mâncarea), caz în care pot fi necesare șervețele suplimentare. *față de șervețelele Fresh Clean.

SĂNĂTATE ȘI IGIENĂ:

Q7-Cum promovează șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go bune practici de sănătate și igienă? O igienă bună începe cu o curățare bună. Într-adevăr, curățarea constă în îndepărtarea murdăriei fizice care este sursa de hrană pe care microbii pot trăi. Prin îndepărtarea murdăriei, contribuim la menținerea unei bune igiene. Alianța pentru Sănătatea Pielii (ASP) rezumă 5 principii cheie pentru igiena de zi cu zi, inclusiv spălarea frecventă a mâinilor și curățarea feței și corpului bebelușilor. ASP subliniază, de asemenea, că șervețelele umede pentru piele cu pH echilibrat sunt o alternativă blândă pentru curățarea și reîmprospătarea mâinilor și feței atunci când apa și săpunul nu sunt disponibile. De exemplu, în afara casei, când nu există acces la apă și săpun, iar mâinile sunt murdare și necesită curățare imediată, sau chiar acasă, pentru o curățare delicată. Părinții sunt în căutarea unei opțiuni convenabile și de încredere pentru curățarea în mișcare, atunci când apa și săpunul nu sunt disponibile. Pentru a satisface cererea consumatorilor, Pampers® a formulat șervețelele umede Kids Hygiene On-The-Go, care le permit părinților să curețe pielea delicată a bebelușului oriunde ar fi.

Q8-Sunt șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go mai bune decât apa și săpunul? Spălarea mâinilor cu apă și săpun este o parte esențială a igienei bebelușilor și este un pas important pentru a ne menține bebelușii și copiii în siguranță împotriva murdăriei și microbilor. Potrivit dermatologilor din Alianța pentru Sănătatea Pielii, mâinile nou-născuților și copiilor ar trebui spălate de mai multe ori pe parcursul zilei. S-ar putea întâmpla ca săpunul și apa să nu fie disponibile dacă sunteți în afara casei sau într-o locație în care acestea nu sunt ușor accesibile. În aceste cazuri, șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go oferă o alternativă convenabilă pentru îndepărtarea murdăriei și bacteriilor atunci când apa și săpunul nu sunt disponibile, pentru a ajuta la menținerea igienei zilnice.

SIGURANȚA ȘI EFICACITATEA PRODUSULUI:

Q9-Cum știu dacă șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go funcționează, deoarece nu includ nicio afirmație privind eliminarea a 99,9% dintre bacterii etc.? Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go nu sunt un produs de igienizare, dar curăță eficient, îndepărtând murdăria și împreună cu ea, unele bacterii. Produsul funcționează eficient datorită unei combinații de material gros durabil și agenți de curățare delicați care ajută la îndepărtarea sau dizolvarea murdăriei, pentru o igienă foarte bună.

Q10-De ce șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go nu conțin alcool? Nu este alcoolul ingredientul responsabil pentru uciderea bacteriilor? Pielea bebelușilor este extrem de delicată în primele luni și ar trebui să fie păstrată cât mai protejată de murdărie. În timp ce alcoolul și ingredientele active tind să fie prezente în șervețelele umede destinate adulților sau în cele pentru suprafețe, ele nu au ingrediente potrivite pentru pielea delicată a bebelușilor. Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go sunt special formulate pentru a satisface nevoile de igienă ale copiilor, ajutând la îndepărtarea blândă a murdăriei de pe pielea lor delicată. Q11-În ce fel diferă șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go de alte șervețele deja existente pe piață? Multe șervețele umede pentru mâini existente pe piață se concentrează pe curățarea pielii adulte; unele folosesc ingrediente prea dure pentru pielea bebelușilor, îndeplinind astfel scopuri foarte diferite față de curățarea pielii delicate a copiilor. Multe șervețele umede existente pentru bebeluși se concentrează pe curățarea în timpul schimbărilor scutecelor. Ne-am dorit să oferim un produs cu o capacitate excelentă de curățare pentru a servi scopului de a curăța mâinile bebelușilor.

Nevoia unei bune igiene personale, în special spălarea mâinilor, a fost exacerbată de pandemia COVID-19. Am aflat din cercetări că 47% dintre consumatori caută, de asemenea, o propunere care ar putea șterge murdăria și unele bacterii de pe piele, într-un mod delicat și non-dur1. Echilibrul dintre curățarea și protejarea pielii delicate a fost ținta noastră. Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go au ca scop satisfacerea nevoii consumatorilor de a oferi o curățare blândă, dar eficientă, cu 2x mai multă putere de curățare față de șervețelele Pampers Fresh Clean, combinată cu asigurarea că produsul este compatibil cu pielea sensibilă a bebelușilor.

Q12-Cum au fost testate șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go pentru a dovedi că sunt sigure și eficiente pentru utilizare pe pielea sensibilă a bebelușilor? Toate șervețelele umede Pampers® sunt supuse unor teste riguroase de siguranță și performanță, chiar înainte de a intra în contact cu pielea unui bebeluș. Urmăm principiile larg recunoscute de evaluare a riscurilor stabilite de Academia Națională de Științe și Organizația Mondială a Sănătății pentru siguranța ingredientelor noastre. Pentru a ne asigura că ingredientele sunt compatibile cu pielea umană, se efectuează evaluări clinice ale compatibilității pielii. Testele se fac pe pielea adultă, folosind condiții exagerate pentru a confirma absența sensibilizării pielii, alergiilor sau iritației. De îndată ce materialele și ingredientele din produsele Pampers sunt considerate sigure pentru bebeluși prin evaluarea siguranței și testarea siguranței pielii și a compatibilității la adulți, produsele sunt evaluate în utilizare, după cum este necesar, pe pielea bebelușului, pentru a confirma siguranța în condiții realiste. Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go sunt testate dermatologic și nu conțin alcool sau coloranți, dovedind că sunt sigure pentru utilizarea pe pielea delicată a bebelușilor. Ca parte a procesului nostru de testare riguroasă, am efectuat o serie de teste clinice care arată că produsul nu generează iritații ale pielii (Cumulative Irritation Test - CIT) și roșeață, sau că nu dăunează pielii bebelușilor în niciun fel, inclusiv în zona sensibilă a ochilor. (Test TEA).

SUSTENABILITATE:

Q13-Sunt șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-the-Go reciclabile? Nu, nu sunt reciclabile. Aruncați-le în coșul de gunoi menajer. Q14-Cum se leagă șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-the-Go de povestea sustenabilității Pampers? Vrem să vedem o lume în care bebelușii de pretutindeni pot continua să crească și să se dezvolte într-un mod fericit, sănătos și sustenabil. La urma urmei, grija pentru dezvoltarea fericită și sănătoasă a copiilor a fost în centrul a tot ceea ce am făcut de peste cincizeci de ani, iar sustenabilitatea este acum o parte esențială a acestei promisiuni. Am început deja să facem pași, dar, ca și copiii mici care învață să meargă, suntem nerăbdători să facem mai mult. Grija pentru fiecare copil, și grija pentru planeta lor, continuă să fie angajamentul nostru pentru astăzi și mâine. Șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go conțin fibre vegetale din surse durabile pentru ultra-delicatețe și rezistență. Q15-Sunt șervețelele umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go bune pentru mediu? Care este amprenta de mediu a șervețelelor umede Pampers® Kids Hygiene On-The-Go? Avem în vedere ciclul general de viață al produsului nostru, lucrăm pentru a reduce potențialul impact asupra mediului din lanțurile de aprovizionare, producția noastră și eliminarea deșeurilor. •Am obținut 0% deșeuri de fabricație la groapa de gunoi, în toate fabricile noastre din Europa. •75% dintre deșeurile noastre de producție sunt reciclate, restul fiind transformate în energie. Q16-A lansat Pampers® șervețelele umede Kids Hygiene On-The-Go pentru a valorifica preocupările consumatorilor legate de COVID-19 și pentru a câștiga bani? Covid-19 a evidențiat importanța unor bune practici de igienă zilnice, cum ar fi curățarea mâinilor. Un sondaj recent al Alianței pentru Sănătatea Pielii (ASP) a arătat că 94% * dintre părinți sunt mai preocupați de igiena copiilor lor acum decât înainte de pandemie. Am petrecut mii de ore vorbind și ascultând părinții din întreaga lume. Ei recunosc importanța rutinelor zilnice de igienă și 47% dintre consumatori menționează că sunt în căutarea unei soluții convenabile și de încredere, care ar putea șterge murdăria de pe piele într-un mod delicat și non-dur1. Oamenii de știință din P&G au identificat o nevoie nesatisfăcută a consumatorilor și ne-au provocat să dezvoltăm un tip de șervețele umede pentru bebeluși care să ofere o protecție excelentă a pielii, oferind în același timp o curățare delicată și temeinică. *Sondajul Alianței pentru Sănătatea Pielii pentru copii, cu 250 de părinți, iunie 2020. 1Sondaj teritorial, Germania, Mai 2020.

Consimțământ Cookie-uri