Șervețelele umede Pampers: protejează pH-ul natural al pielii mai bine decât bumbacul și apa

Pampers Wipes Superiority Article Adapt RO Article Image 1 720x480

Datorită unei formule unice de restabilire a pH-ului, șervețelele umede Pampers® redau pH-ul natural al pielii bebelușului, protejându-l de roșeață și iritație chiar mai bine decât metodele de curățare folosite în mod tradițional. Și cu 0% alcool și coloranți, poți fi sigur că pielea sensibilă a bebelușului tău primește îngrijirea blândă de care are nevoie.

În trecut, vata obișnuită din bumbac sau prosoapele și apa erau suficiente pentru păstrarea fundulețului bebelușului curat. Deși aceste metode pot curăța, ele nu protejează pielea bebelușului la fel de eficient ca șervețelele umede Pampers®.

Bebelușul tău se naște cu un pH ridicat al pielii, care scade în primele câteva luni la un nivel normal. Menținerea acestui nivel ideal de pH înseamnă păstrarea pielii delicate a bebelușului curată și sănătoasă. Multe lucruri – inclusiv scaunul – îi pot irita pielea sensibilă, iar șervețelele umede Pampers® joacă un rol foarte important aici.

Spre deosebire de bumbac și apă, formula unică pe bază de apă Pampers® îndepărtează substanțele dăunătoare prin restabilirea pH-ului pielii bebelușului la nivelul optim.

Pampers Wipes Superiority Article Adapt RO Article Image 2 720x480

Pampers Wipes Superiority Article Adapt RO Article Image 3 720x480

Pampers Wipes Superiority Article Adapt RO Article Image 4 720x480

Țesătură specială care conține fibre vegetale • atingere fină chiar și pentru cea mai delicată piele • eficiente pentru a curăța pielea la schimbarea scutecului

Componente pe bază de apă testate dermatologic • 99% apă purificată pentru a ajuta la curățarea impurităților și reducerea frecării • agenți tensioactivi blânzi care ajută la îndepărtarea impurităților cu mai puține mișcări de ștergere • 0% alcool și coloranți, astfel încât să fie potrivite chiar și pentru cele mai sensibilă piele

Protejarea nivelului natural al pH-ului pielii bebelușului în zona scutecului este extrem de importantă. Aceasta ajută la prevenirea iritațiilor și roșeții pielii - ceva ce vata din bumbac și apa nu pot garanta.

Pampers Wipes Superiority Article Adapt RO Article Image 5 720x480

Consimțământ Cookie-uri