Baby Reflection Look at Me

Reflexia bebelușului: Uită-te la mine!

 • Locaţie

  Interior

 • Promovează

  Distracție & Jocuri

 • Ce ai nevoie

  O oglindă de buzunar mică, de plastic, necasabilă, CD, sau folie de aluminiu

Cum se joacăAșează-l pe cel mic în brațele tale și ține o suprafață reflectoare la nivelul ochilor lui. Poate fi o oglindă sau chiar spatele unui CD!

Urmărește reacția micuțului la lumina strălucitoare. S-ar putea chiar să încerce să prindă imaginile trecătoare care dansează prin fața ochilor lui. Sau așezați-vă în fața unei oglinzi și ține-i fața lângă a ta. Strâmbă-te și vezi ce face micuțul – rezultatele vă vor încânta pe amândoi, fără urmă de discuție.

Jocurile cu oglinda sunt ușor de luat la drum – sau în aer! Poți să ții în geantă o mică oglindă de buzunar sau să improvizezi o jucărie sclipitoare cu ce ai la îndemână. Banala folie de aluminiu, de exemplu, poate fi înfășurată în jurul unei reviste, al unui plic, unei linguri, băț sau deget, și legănată în fața ochilor micuțului, cu rezultate pline de chicoteli.

Învățare și dezvoltare


Pe măsură ce se va juca cu suprafețe reflectorizante, micuțul își va conștientiza propriile expresii faciale și corporale. Gândește-te la această activitate ca la o „conversație” vizuală pe care o are cu el însuși sau cu tine.
Scutece

Pampers Active Baby

1 Pampers = 1 noapte fără umezeală.

Dezvoltă vorbirea bebelușului tău, încă de la naștere

 • Locaţie

  În mișcare, Interior, Exterior

 • Promovează

  Alfabet & Numere

 • Ce ai nevoie

  Vocea ta