Pampers & Sustenabilitate - Dragoste pentru fiecare bebeluș

La mulți ani! În timp ce citești această propoziție, pe planeta noastră s-au născut deja 31 de bebeluși. Asta înseamnă 267 de nașteri în fiecare minut... 16.041 în fiecare oră... 385.000 în fiecare zi! Toți bebelușii merită un viitor luminos, iar la Pampers credem că, împreună putem face mai bună lumea în care s-au născut. Să asigurăm un start sigur, fericit și sănătos în viață pentru bebeluși este ceea ce ne-a inspirat să inovăm și să proiectăm pentru aceștia de peste 50 de ani.

Siguranță și Calitate

Vom continua să fabricăm produse sigure și de înaltă calitate în care milioane de părinți, îngrijitori și profesioniști din domeniul sănătății au încredere în fiecare zi. Avem aproximativ 300 de oameni de știință în cadrul Centrului nostru de Cercetare și Dezvoltare din Europa, care lucrează alături de pediatri și moașe pentru a asigura siguranța, calitatea și performanța scutecelor noastre. Scutecele noastre destinate comerțului cu amănuntul sunt fabricate în Europa, aproape de consumatorii noștri.

Părinții își cunosc cel mai bine bebelușii, așa că le ascultăm cunoștințele și experiențele proprii. Invităm sute de familii în fiecare săptămână să încerce scutecele noastre la centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare (R&D) și continuăm să ținem legătura cu acestea prin intermediul echipelor de relații cu consumatorii.

  • Scutecele, scutecele-chiloțel și șervețelele noastre pentru bebeluși sunt testate dermatologic.

  • Nu conțin parfumuri alergene, după cum sunt definite în Regulamentul European, și nu sunt fabricate prin înălbire elementară cu clor.

  • Deținem certificări independente de la organizații precum OEKO-TEX și Skin Health Alliance, care confirmă faptul că produsele noastre sunt sigure pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Părinții pot găsi informații detaliate despre principalele ingrediente care se găsesc sau care nu se găsesc în produsele noastre.

Și fiecare dintre pachetele noastre de scutece are un cod care îl face 100% identificabil, de la ambalaj și până la fabrica unde a fost produs.

PREEMIE BABY IN AN INCUBATOR

Pampers pentru Prematuri

Nu toți bebelușii au același start în viață. Unii se nasc înainte de a fi suficient de puternici pentru a pleca la timp din maternitate. Pampers a fost prima marcă importantă care a realizat scutece special concepute pentru bebelușii prematuri. Am colaborat și am obținut opinii de la aproximativ 900+ asistente medicale și am petrecut peste 10.000 de ore pentru a dezvolta scutecele într-un mod inovator. Suntem recunoscători că, 97% dintre asistentele de la neonatologie sunt de acord că Pampers este o marcă internațională în care au toată încrederea.

Cel mai mic scutec al nostru sprijină creșterea bebelușilor prematuri cu până la 6 ore de mediu uscat și protecție împotriva scurgerilor pentru un somn liniștit , cu materiale foarte moi pentru pielea lor sensibilă. Am adăugat, de asemenea, un indicator inovator de umiditate la scutecele noastre, astfel încât asistentele să știe când este nevoie ca acestea să fie schimbate.

MOMMY HOLDING HER BABY

Scutece pentru toți

Știm că lumea noastră poate fi uneori un loc dificil pentru bebeluși, de aceea dorim să oferim produsele noastre părinților și îngrijitorilor care nu pot avea acces la ele, prin alte modalități.

BABY AND DAD HUGGING

Egalitate și incluziune

Grija pentru fiecare bebeluș include și angajamentul nostru continuu față de egalitate și incluziune și modul în care reprezentăm bebelușii și părinții în reclamele noastre. Vrem să arătăm că și tații sunt la fel de implicați în îngrijirea bebelușilor lor ca și mamele și căutăm în mod constant modalități de a face ca vocea noastră, prin campaniile pe care le desfășurăm, sa fie un sprijin important.

În Statele Unite, am dorit să punem în lumină situația de inegalitate cu care se confruntă unii tați atunci când au grijă de copiii lor în timpul petrecut în afara casei. Astfel, am încheiat un parteneriat cu producătorii specializați în schimbarea scutecelor (Koala Kare) pentru a amplasa 5.000 de mese pentru schimbat scutece în toaletele bărbaților.

În India, am lansat campania #ItTakes2 pentru a-i inspira pe tinerii tați să joace un rol activ în îngrijirea bebelușilor. Dacă pentru a avea un copil este nevoie de doi (It Takes 2), nu ar trebui să fie nevoie de 2 și pentru a-l crește?

În Polonia, în ultimii 3 ani, am colaborat cu PKN ORLEN, cel mai mare lanț de benzinării din această țară, pentru a crea "Camere pentru îngrijirea bebelușului". Scopul nostru este de a sprijini părinții (mame și tați) care au bebeluși, prin crearea de camere separate pentru bebeluși în incinta benzinăriilor. Această inițiativă a dus la crearea a peste 240 de spații până în prezent.

Consimțământ Cookie-uri