Sustenabilitatea la Pampers!

Credem că, împreună putem facem lumea bebelușilor mai bună. De peste 50 de ani, ne ocupăm de dezvoltarea fericită și sănătoasă a bebelușilor din întreaga lume, oferind produse sigure și de înaltă calitate, în care milioane de părinți, îngrijitori, profesioniști din domeniul sănătății și comunități au încredere în fiecare zi.

Înțelegem că mulți părinți sunt preocupați de modul în care scutecele și șervețelele de unică folosință pot fi combinate cu nevoia unui stil de viață sustenabil. Părinții atenți cu mediul înconjurător nu se gândesc doar la următorul schimb de scutece, ci se preocupă și de impactul ecologic general pe care îl au asupra mediului.

PARENTS AND BABY HOLDING SOIL IN THEIR HANDS

Evoluția Pampers

La Pampers împărtășim convingerea că, părinții nu ar trebui să fie nevoiți să aleagă între ceea ce este bun pentru copilul lor și ceea ce este bun pentru planetă. Astfel, ne angajăm să contribuim la reducerea "poverii" asupra mediului, făcând în acelasi timp această lume un loc mai bun pentru bebeluși. Dar nu o putem face singuri - de aceea ne asumăm provocările lumii având drept aliați știința, inovația și colaborarea, întotdeauna inspirați de dragostea pe care părinții o au pentru bebelușii lor.

Încercăm deja să găsim modalități de a reduce nivelul de dioxid de carbon și de deșeuri pentru a contribui la un viitor mai bun pentru bebeluși și pentru planeta lor. Stabilim obiective globale pe care le numim "Mari Acte de Dragoste " și care reflectă aspirațiile noastre pentru 2030.

WIND TURBINE IN A FIELD

Țintele noastre pentru 2030

Marile Acte de Dragoste Pampers - Țintele noastre pentru 2030: Acestea sunt obiectivele pe care ni le-am stabilit pentru deceniul actual, la nivel global.

Dragoste pentru fiecare bebeluș

Ne-am angajat să oferim fiecărui bebeluș un start sigur, sănătos și fericit în viață.

Obiectivul principal: Să continuăm să garantăm produse sigure, de înaltă calitate și să promovăm transparența produselor noastre, asigurând în același timp o performanță fiabilă.

Dragoste pentru bebelușii născuți prematur

Ajutăm copiii născuți prematur să aibă cel mai bun start posibil în viață, oferind sprijin pentru aceștia, pentru părinții lor[1] și pentru specialiștii în neonatologie.

Dragoste pentru un nivel mai scăzut de dioxid de carbon

Suntem hotărâți să acționăm în ceea ce privește schimbările climatice prin planul nostru "Tinta pentru un Nivel Zero al Emisiilor de GES până în 2040".

Obiectivul principal: Să contribuim în mod activ la obiectivul companiei noastre de a reduce emisiile în cadrul acțiunilor noastre cu 50% și în lanțul nostru de aprovizionare cu 40%[2].

Dragoste pentru un nivel mai scăzut de dioxid de carbon

Ne propunem ca în scutecele și șervețelele noastre să folosim 50% din materiale sustenabile și/sau bio, reciclate și regenerabile. Continuăm să reducem cu 50%[3] utilizarea materialelor plastice pe bază de petrol virgin în ambalajele noastre .

Dragoste pentru mai puține deșeuri

Ne-am angajat să reducem deșeurile rezultate din scutece prin inovații, programe educaționale și parteneriate.

Obiectivul principal: Să investim 10 milioane de dolari în parteneriate și alianțe pentru a ajuta la găsirea unor soluții de economie circulară în ceea ce privește deșeurile provenite din scutece. Astfel putem să împărtășim cunoștințele pentru a accelera procedurile în vederea reducerii deșeurilor.

Dragoste pentru mai puține deșeuri

Continuăm să investim în inovații care reduc utilizarea unor materiale în perioada în care bebelușul poartă scutece[4]. Oferim instruire pentru a-i încuraja pe părinți să folosească și să elimine scutecele și șervețelele în mod responsabil.

[1] Poți mai multe despre acțiunile noastre destinate copiilor prematuri pe site-ul nostru.

[2] Obiectivele din domeniul de acțiune 1 și 2 de la nivelul de referință din 2010, obiectivul din domeniul de acțiune 3 de la nivelul de referință din 2020. Obiectivele noastre privind domeniul de acțiune 3 pentru 2030, înaintate spre aprobare către SBTI, sunt următoarele:/ Reducerea emisiilor din lanțul de aprovizionare din categoriile prioritare cu 40% pe unitate de producție până în 2030. Categoriile prioritare ale P&G reprezintă peste 90% din emisiile lanțului de aprovizionare al P&G. Reducerea intensității emisiilor globale ale produselor finite cu 50% până în 2030. citi

[3] Baza de referință 2017.

[4] Acolo unde cercetarea științifică ne indică faptul că putem realiza cele mai mari reduceri ale impactului produselor noastre asupra mediului.

[5] Acolo unde există infrastructuri.

Consimțământ Cookie-uri