Sfaturi și trucuri pentru schimbarea scutecului

Un scutec excelent este unul care absoarbe umezeala, care se potrivește bine pe corpul bebelușului și este confortabil. Sună simplu, nu? Ei bine, dacă te-ai plimbat pe la rafturile cu scutece din magazine, știi că sunt la fel de multe opțiuni câte degețele are cel mic.

Dar, atunci când știi ce cauți, nu este greu să găsești scutecul perfect pentru micuțul tău!

O potrivire bună În primul rând, vei vrea să determini care este mărimea de scutec pentru micuțul tău, care trebuie aleasă în funcție de greutate. Sunt două modalități de a ști când trebui să treci la o dimensiune mai mare: când cel mic ia în greutate sau încep să existe scurgeri din scutec.

Scutecele mai mari vor avea capacitatea să rețină mai multă umezeală. Chiar dacă se află în intervalul de la mărimea trei, l-am trecut pe micuțul meu la mărimea patru, deoarece pantalonașii lui de pijama erau umezi la atingere în fiecare dimineață. Acum că folosesc mărimea patru, nu mai e niciun semn de umezeală.

Sfaturi pentru schimbatul scutecului Secretul pentru a-ți menține micuțul fericit în timp ce schimbi scutecul este să-i distragi atenția! Fredonează un cântecel, dă-i o jucărie sau fă fețe amuzante. Poate să ajute și dacă-i explici înainte ce urmează să faci. Indiferent ce alegi, înainte să începi, asigură-te că ai șervețele umede și un scutec curat în apropiere! Nimic nu se compară cu momentul în care încerci să ții cuminte un copil ieșit dintr-un scutec folosit cât timp cauți câteva șervețele umede – doar ca să descoperi că le-ai terminat.

Crede-mă, ca proaspătă mămică, am trecut prin asta, am făcut asta, și cumva am supraviețuit ca să spun povestea mai departe!

Consimțământ Cookie-uri