De la mamă la mamă: lucruri neașteptate de împachetat pentru spital

Pregătirea bagajelor pentru spital este una dintre cele mai emoționante părți ale sarcinii – simbolizează numărătoarea finală înainte de începerea nașterii propriu-zise!

Bagajul pentru spital conține cel mai adesea articole de igienă, și bineînțeles, un aparat foto sau cameră video. Șosete călduroase, o pernă de acasă, încărcător de telefon, săpun solid, toate acestea pot da startul aventurii de a face bagajul. Țelul final: împachetează orice face o mamă să se simtă confortabil.

Citiți pentru a vedea ce au adus cu ele mamele din Statele Unite.

Jennifer, 38, Lompoc, California „Am adus o rochie de plajă. Era mai simpaticaă decât pijamalele de spital, dar foarte deschisă în față și ușor de alăptat îmbrăcată cu ea”.

În sala de nașteri mamele nu prea au de ales în ceea ce privește ținuta, însă din momentul în care ajung în salon, pot renunța la pantalonii de pijama. Asistentele medicale vor examina fizic atât pe mamă cât și pe bebeluș pe tot parcursul șederii în spital, așa că este de preferat să purtați îmbrăcăminte lejeră.

Salonul este încăperea unde îți vei petrece majoritatea timpului în spital. Multe companii de asigurări nu acoperă costul vizionării programelor TV, așa că împachetează tableta și reader-ul împreună cu căștile. Scumpul tău bebeluș va împărți camera cu tine și amandoi aveți nevoie de momente de liniște.

Jenifer, 31, Visalia, California

  • După ce am aflat cât de zgomotos este spitalul atunci când am l-am născut pe fiul nostru, am adus pentru fiica noastră un amplificator de zgomote - și slavă Domnului! Erau câteva mămici care au născut în noaptea aceea și făceau multă gălăgie”.

Erica, 32, Centreville, Virginia „Am pus în bagaj ceva mărunțiș astfel încât să ne putem cumpăra sucuri și snacks-uri înainte ca familia să ne aducă de mâncare de acasă. Mâncarea din spital a fost bună, dar aveam nevoie de sucuri acidulate!”

Nu ești sigură dacă spitalul unde vei naște are în dotare un uscător de păr? Poți solicita o vizită în spital pentru a-ți face o idee mai bună a ceea ce ai de pus în bagaj. Scutece și costumașe sunt de obicei primite din partea spitalului, dar se poate să vrei să iei cu tine o șăpcuță sau accesorii pentru fotografiat.

De asemenea, lasă spațiu în bagaj pentru lucruri cu care te vei întoarce din spital – vei ieși din spital cu mult mai multe decât ai venit!

Consimțământ Cookie-uri