5 echipamente pentru bebeluș de care are nevoie orice nouă familie

De ce lucruri ai neapărată nevoie și care sunt cele pe care le poți lăsa la raft? Acum că vei avea în grijă un bebeluș, rutina ta zilnică - precum şi lucrurile de care ai nevoie pentru îndeplinirea acesteia - se va schimba.

Pentru a face cumpărăturile pentru bebeluș mai ușoare, iată cinci lucruri pe care trebuie să le aibă fiecare nouă mămică. Poți împărtăși aceste informaţii cu soțul tău sau poți păstra acest ghid la îndemână atunci când te gândeşti la ce obiecte să pui pe lista de cadouri dorite pentru petrecerea bebelușului.

Asigură-te că înveți cum funcționează aceste obiecte esențiale pentru bebeluș, pentru a putea explica și celorlalți, în eventualitatea în care vei avea nevoie de o mână de ajutor!

1. Port-bebe

Un ham pentru bebeluș de bună calitate, robust şi confortabil nu este necesar numai pentru a-ți lăsa mâinile libere, ci este şi un loc liniștitor pentru nou-născutul tău, pentru că îl ține aproape de tine când îţi faci treburile sau pur și simplu te plimbi prin casă. Ia în calcul să probezi câteva hamuri la magazin, pentru a-l găsi pe cel care ţi se potriveşte perfect.

2. Cărţile pentru bebeluş

Nou-născutul tău nu are nevoie de un cufăr de jucării care să dea pe afară pentru a se distra, însă cărțile pentru el merită investiţia. Momentele în care îi spui povești sunt un mod foarte bun de a interacționa cu bebelușul tău, iar faptul că îi citești îl ajută să îşi dezvolte vocabularul și abilitatea de a asculta.

3. Salteluța pentru schimbat

Nu te stresa dacă nu ai prea mult spațiu şi nu ai loc pentru o măsuță de schimbat. Orice zonă din casă poate fi transformată în zonă de schimbat scutece cu doar o salteluță de schimbat, scutece şi șervețele. Spală salteluţa (şi husa) cu regularitate, mai ales dacă se pătează în timp ce schimbi scutecul.

4. Geanta pentru scutece

O geantă pentru scutece robustă, bună-la-toate, va fi cel mai bun accesoriu al tău în primii ani de viaţă ai bebeluşului tău. Alege o geantă încăpătoare, care să poată fi ataşată la căruţ, bine compartimentată cu buzunare accesibile, ca tu să poţi găsi rapid suzeta sau jucăria preferată a celui mic.

Pont: Un timp, vei tot căra această geantă după tine, aşa că alege un model care să îţi placă mult! Iar dacă şi partenerul tău o va căra, ai grijă să îi ceri şi lui părerea.

5. Prosopele pentru regurgitaţie

Fă-ţi rezervă mare de prosopele pentru regurgitaţie. Acestea îţi vor proteja hainele la fiecare hrănire a bebeluşului şi vor fi utile la curăţarea sau ştergerea mânuţelor lipicioase ale bebeluşului tău.

Consimțământ Cookie-uri