Camera bebelușului: Idei pentru fetițe

1. Victima modei

Sursă de inspirație: Fashion icon-ul tău preferat din trecut sau din prezent Pereți: Mov, turcoaz deschis sau alb unt Mobila: Toată în alb, negru sau lemn închis Accente decorative: Coperțile revistelor de modă vechi, postere cu fashion icons, așternuturi în nuanțe de mov, roz și alb; rochițele sau hăinuțele frumoase ale micuței expuse pe umerașe pe perete; pantofiorii și pălărioarele expuse pe rafturi.

2. Căsuță victoriană

Sursă de inspirație: Cabanele victoriene, chic, de modă veche Pereți:Tapet în dungi sau cu model floral, în nuanțe de verde, roz, lila sau albastru. Mobila:Mobilă vopsită în alb sau într-un ton care să se potrivească cu tapetul; balansoar din răchită. Accente decorative: Desene botanice cu păsări și animale; o mică bucată de pânză vintage sau candelabru de cristal; pătură croșetată, în culori pale; așternuturi în dungi dacă tapetul are model floral, și invers.

3. Prințesă Pop Art

Sursă de inspirație: Artiștii pop și pop art Pereți:Alb strălucitor Mobila: Piese minimaliste, în negru, alb sau culori aprinse; un scaun balansoar vintage sau o reproducere din fibră de sticlă. Accente decorative: Postere ale artistului tău pop favorit, storuri albe, lenjerie de pat în culori aprinse care se regăsesc în postere.

4. Robust și delicat

Sursă de inspirație: Eroi iconici Pereți: Roz pal Mobila: Mobilă „masculină”, închisă la culoare, în tonuri lemnoase, pentru a contrabalansa delicatețea pereților; canapea sau balansoar de piele maro. Accente decorative: Postere cu sportivi sau staruri rock; fotografii alb-negru cu femeile din familie; dungi roz-maro pentru lenjeria de pat și draperii.

5. Păduri de basm

Sursa de inspirație: Scufița roșie, Hansel și Gretel Pereți: Bej închis sau ciocolatiu deschis; tapet lemnos sau autocolante cu animale ale pădurii pentru peretele principal. Mobila: Tonuri lemnoase deschise și roșcate; șifonier vintage și balansoar din lemn de stejar. Accente decorative: Ceas cu cuc; imagini vechi de colorat; desene botanice cu copaci, frunze și ghinde; așternuturi de pat cu căprioare, bufnițe, vulpi, veverițe și ratoni.

Trucuri pentru mămici istețe

• Împrumută culori de la postere, coperți de cărți sau de albume care au legătură cum tema ta. • Ești în grabă? Pereții albi se potrivesc la orice temă. • Alege culori mai deschise pentru pereți și mai puternice pentru decorațiuni, ca lenjeria sau draperiile. • Obiectele vintage sau antichitățile oferă automat un farmec istoric și îi conferă camerei originalitate, dar reproducerile funcționează la fel de bine. • Să nu crezi că trebuie să folosești toate elementele listate mai sus. Doar câteva elemente cheie pot să funcţioneze perfect!

Consimțământ Cookie-uri