Patru cadouri pe care orice viitoare mămică le va aprecia

Biberoane, bavete, papucei, interfon pentru bebeluș – da, e nevoie de muncă și de multe provizii pentru a te pregăti să fii mămică!

De aceea, majoritatea noilor mămici ar putea câștiga de pe urma suportului prietenilor. Când eram însărcinată, totul de la haine primite de la prietene-mămici până la ajutor să montez un pătuț era incredibil de apreciat. Desigur, poate fi greu să știi de ce are nevoie o anumită mămică. Atunci când ai îndoieli, oricare dintre aceste cadouri grijulii pentru noile mămici este o variantă bună şi sigură!

1. Ceva gustos

De la lasagna la cotlete de miel, o masă gătită acasă este mereu binevenită. Târziu în sarcină, o viitoare mămică este pur și simplu obosită. Abia mă mai puteam mișca în ultima lună de sarcină cu primul meu copilaș, Isabel, cu atât mai puțin să am energie să gătesc!

2. Un card cadou

Un card cadou la spa, manichiură sau coafor este cadoul perfect de pregătește-te-pentru-un-micuț.

Din nou, oboseala este un factor (eram prea obosită să-mi pieptăn părul – și să-l spăl și să-l usuc), dar la fel este și mărimea în sine. Nu-mi puteam vedea degetele de la picioare pentru a le da cu ojă, așa că o oră de răsfăț în mâinile altcuiva era o încântare absolută.

Noile mămici nu vor avea mult timp să evadeze odată ce apare bebelușul, așa că acum este momentul perfect să le răsfeți.

3. Cadouri simple pentru bebeluș

S-ar putea să pară plictisitor să oferi un cadou ca materiale pentru eructat sau păturici pentru înfășat, dar fix acestea sunt cadourile de viitoare mămică de care aveam nevoie cel mai mult. Noii bebeluși sunt dezordonați și tind să scuipe sau să picure lapte, așa că ia în considerare cumpărarea câtorva materiale sau păturici simple, dar utile.

Bonus: De regulă, acestea sunt şi foarte accesibile!

4. Haine pentru bebeluși, în mărimi mai mari

Acei pantalonași denim, bluzițele și rochițele pentru nou-născuți sunt cu toate adorabile, dar bebelușul tău va crește destul de repede ca să-l mai încapă. Am primit atât de multe hăinuțe pentru perioada de până la trei luni, încât am schimbat hainele lui Isabel de câteva ori pe zi pentru a le putea folosi pe toate!

Cumpără următoarea mărime pentru prietena ta proaspăt-mămică – îți va mulțumi.

Adu-ți aminte că multe proaspete-mămici preferă să-și aleagă singure echipamentul, mai ales când vine vorba de obiecte cu miză mare, precum cărucioarele sau scaunele de mașină, așa că lasă-le pe acestea la raft. Cadoul tău nu trebuie să fie costisitor – sau chiar să coste ceva – pentru a avea un impact major.

Iar dacă te-ai blocat și nu știi ce să iei, întreab-o de ce are nevoie cel mai mult!

Consimțământ Cookie-uri