matching-game

Jocul asocierii

 • Locaţie

  În mișcare, Interior

 • Promovează

  Alfabet & Numere

 • Ce ai nevoie

  Cartoane cu numere și litere

Literele și cifrele sunt pietrele de temelie ale scrisului și cititului, dar ele pot fi și distractive! Jocurile bazate pe litere și cifre sunt o metodă minunată de a învăța.

Cum se joacă
Printează două copii cu șablonul numărului. Decupează fiecare număr și lipește-l pe un carton sau laminează-l la un centru de copiere pentru a rezista mai mult.

Jocul asocierii numerelor – așează patru cartoane cu fața în sus, astfel încât să fie vizibil numărul. Începe cu cifrele 1 și 2. Observă dacă bebelușul tău poate găsi cele două cifre identice. Când copilașul tău a găsit toate perechile, puteți juca un joc de memorie. Întoarce cărțile pe spate. Vezi dacă bebelușul își poate aminti unde este fiecare!

Printează două copii cu șablonul literei. Decupează fiecare literă și lipește-o pe un carton sau lamineaz-o la un centru de copiere pentru a rezista mai mult.

Jocul asocierii literelor – Când copilașul tău e gata de joacă, așează patru cartoane cu fața în sus, care să conțină literele sale preferate. Vezi dacă bebelușul tău poate găsi cele două două litere identice. Explorează câteva litere cu copilașul tău. Recunoaște câteva din ele? Poate găsi litera cu care începe numele său?

Sugestii și sfaturi
Când te joci cu literele, începe cu cele mici mai întâi și treci la majuscule doar după ce copilașul tău a învățat și este confortabil cu literele mici.

Învățare & dezvoltare
Copiii învață literele și cifrele pe măsura ce sunt expuși la ele. Jocurile de asociere sunt distractive și eficiente pentru a le introduce în viața celui mic.
Șervețele umede

Pampers Sensitive

Ajută la protejarea pielii împotriva iritațiilor

Copiii și imaginația în joc

 • Locaţie

  Interior, Exterior

 • Promovează

  Dezvoltare cognitivă

 • Ce ai nevoie

  O cutie de carton, câteva hăinuțe vechi