Creșterea gemenilor: Ponturi pentru a face economii

Începerea unei familii – în special dacă aștepți gemeni – este un pas incitant și unul care presupune mulți bani și judecată. Simțul măsurii, asta este!

Anumite alegeri inteligente pentru bugetul familiei te pot ajuta să micșorezi cheltuielile. Iată câteva ponturi.

1. Rezistă în fața lucrurilor scumpe!

Aproape din momentul în care află că sunt însărcinate, viitoarele mămici sunt asaltate cu cataloage cu lucrușoare frumoase pentru copii. Observi chiar toate boutiq-urile cu lucruri artistice pentru copilașii din jurul tău. Stai departe! Vei fi tentată să cumperi lucruri de care nu vei avea nevoie.

2. Știi ceea ce ai nevoie

Cumpără scutece, șervețele și alte lucruri en gros, te ajută să economisești bani. Doar că trebuie să fii sigură că nu risipești scutecele! Bebelușii cresc rapid și nu trebuie să faci rezerve mari de scutece prea mici.

Vezi și ce greutate are copilașul înainte de naștere, se poate să aibă o greutate peste cea normală în timp ce este în burtică, conform Academiei Americane de Pediatrie (AAP). Nu cumpăra în exces scutece mici.

Acestea fiind zise, unele magazine pot oferi reduceri mămicilor de gemeni. Verifică cu atenție.

3. Împrumută ceea ce poți

Împrumuturile fac parte din circuitul vieții! Vei aprecia asta și la fel vor aprecia și prietenii la care vei da mai departe.

4. Caută la magazine de reduceri

Multe mame primesc îmbrăcăminte mică pentru copiii lor sau care nu le place. Aceste lucruri ușor purtate sau niciodată purtate sfârșesc în magazine de reduceri. Succes la cumpărături!

5. Cumpără ceea ce ai nevoie

Atunci când cumperi un pătuț, trebuie să te asiguri că respectă cele mai noi standarde de siguranță.

Pătuțurile vechi s-ar putea să nu fie sigure, așa că dacă găsești unul la un magazin de reduceri, asigură-te că este conform. Experții în siguranță sfătuiesc părinții să cumpere scaune de mașină noi, deoarece s-ar putea ca cele vechi să nu mai fie complete sau să fi fost stricate în timpul unui accident.

6. Fii recunoscătoare pentru Petrecerea Bebelușului

Oaspeții ocazionali iubesc să facă cadouri mici, jucării și alte articole, însă nu ai nevoie de 100 de păturici –ai nevoie totuși de scutece. Un nou –născut, conform AAP, consumă în primul an de viață aproximativ 3000 scutece.

7. Cumpără unul, nu două

De-a lungul timpului, ai nevoie de câte două din multe lucruri, însă până când tu și micuțul tău începeți să vă acomodați cu viața de acasă, este greu să știi care sunt aceste lucruri. Începe cu unul și vezi cum este.

Aceste relatări te ajută să economisești bani prin stabilirea cheltuielilor importante. Este dificil să speculezi avantajele cheltuielilor, însă merită timpul și efortul depuse, care îți vor aduce economii mari!

Consimțământ Cookie-uri