Mame către mame: experiențe speciale trăite de mame de gemeni

Fiind o mamă de gemeni înseamnă, cu siguranță, că ai mâinile din plin ocupate la propriu și la figurat! Mamele de gemeni trăiesc experiențe unice. Unele experiențe sunt amuzante şi distractive, unele sunt inspirante şi o mulțime de alte multe lucruri pe care nu le-ai crede niciodată dacă nu ți s-ar fi întâmplat și tie. Citește mai departe poveștile a șapte mame de gemeni despre momentele reale trăite de acestea:

Marianne, 26, Freeport, New York "Când băieții mei gemeni au început să scoată sunete şi să comunice, era atât de interesant să-i urmărești vorbind păsărește unul cu altul, și părea că se înțeleg. Aş putea să îi urmăresc la nesfârșit mergând înapoi și încercând să „vorbească”. Pun pariu că între ei va exista întotdeauna un limbaj special".

Bailey, 30, Atlantic Beach, New York "Când am fost însărcinată cu fiica mea, nu am simțit niciodată greață de dimineață, astfel încât atunci când am rămas însărcinată cu gemenii credeam că voi fi bine. Dar m-am înșelat! M-am simțit îngrozitor timp de o lună. Când stăteam de vorbă cu alte mame de gemeni, mi-au spus că au trecut prin aceeași experiență. Dar a meritat totul pentru prețioșiii mei băieți”.

Jennifer, 28, Elizabeth, New Jersey "Nu mi-am putut imagina ce întrebări mi-ar putea pune persoane complet străine când m-au văzut cu tripleți. „Ai făcut fertilizare în vitro?”, „Au fost planificați?”, „Ai născut prin cezariană?”. Și lista poate continua. Mă îndoiesc că mi s-ar fi pus asemenea întrebări dacă aș fi născut un singur copil”.

Raquel, 36, Los Angeles, California "Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am trăit de când am gemeni a fost ajutorul pe care l-am primit de la proprietarii magazinului local. Un vânzător în mod special îmi oferea reduceri la scutece și hrana pentru bebeluși, știind că am nevoie de cantitate dublă din fiecare. Acest lucru chiar m-a ajutat să trec peste greutățile financiare de la început”.

Jaime, 31, Miami, Florida "Atenția care îmi este acordată, fiind mamă de tripleți, este uimitoare. Sincer, mă simt ca o celebritate ori de câte ori ies din casă! Tripleții mei sunt fetițe și le îmbrac pe toate trei la fel (și voi continua să fac asta atât timp cât vor dori și ele) și împreună atragem atenția, trebuie să recunosc. Mă face să îmi doresc să arăt decent atunci când ies din casă, ceea ce este foarte greu cu trei bebeluși, dar mă ajută să am grijă și de mine în același timp”.

Adriana, 39, Bethpage, New York "O reușită în a avea gemeni este că ambele bunici nu se mai luptă pentru dreptul de a ține în brațe bebelușul! La primul meu copil nu mai aveau răbdare să pună mâinile pe el, în schimb acum, un geamăn pentru fiecare bunică în parte! Lăsați-mă în pace”.

Katie, 31, State College, Pennsylvania "Una dintre cele mai interesante experiențe, având gemeni a fost alăptarea. Am vrut să le dau să sugă în același timp, ceea ce a fost super provocator la început, însă am fost nevoită să fac acest lucru! În cele din urmă am ajuns la "pace” și a devenit o plăcere să fiu în stare să îi hrănesc pe amândoi în același timp. Nu a mers mereu așa cum am plănuit, însă atunci când toți trei ne-am înțeles, a fost minunat. De ajutor pentru mamele care pot face asta!”

Consimțământ Cookie-uri